פשטידת פסטה טבעונית

זמן הכנה:
10 דקות
/
זמן אפייה:
30 דקות
/
זמן בישול:
20 דקות
/
דרגת קושי:
קל
פורסם בתאריך:
2.6.2022

מצרכים

כמות לתבנית מרובעת בקוטר 20*30

500 גרם פסטה קצרה

פחית עגבניות מרוסקות

גביע גבינה לבנה טבעונית

300 גרם גבינה צהובה / מוצרלה טבעונית

מלח פלפל לפי הטעם

בזיליקום טרי קצוץ - אופציונלי

הוראות הכנה

  1. מבשלים פסטה על פי הוראות היצרן
  2. מערבבים בקערה עגבניות מרוסקות, גבינה לבנה, חצי מכמות הגבינה הצהובה ותבלינים.
  3. מעבירים את הפסטה לקערת הרוטב ומערבבים.
  4. משטחים את הפסטה בתבנית ומהדקים היטב.
  5. מפזרים מעל את הגבינה הצהובה שנשארה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לכחצי שעה, עד שהגבינה מזהיבה.
  6. מגישים ואוכלים חם.

אל תשכחו לתייג אותנו באינסטגרם cheffa_vegan@ :)

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.