הוראות הכנה
- לשים כ 10 דקות את כל מרכיבי הבצק במיקסר או ידנית.
- יוצרים כדור, משמנים אותו ומעבירים להתפחה במקום חמים עד שהוא מכפיל את גודלו (כשעה - שעה וחצי).
- מחלקים את הבצק לשני כדורים ומתפיחים שוב כ 20 דקות.
- בנתיים מחממים תנור ל 220 מעלות על תכנית טורבו.
- מרדדים כל חלק למלבן רחב וממלאים בממרח ובעוגיות.
- מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות.
- מסדרים במרווחים על נייר אפייה ואופים 5 דקות בלבד! מוציאים מהתנור כשהבצק עוד בהיר.
- מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם. אפשר גם להקפיא ולחמם לפני ההגשה.
:) אפשר לראות את סרטון ההכנה כאן