פסטה ברוטב רוזה טבעוני

זמן הכנה:
20 דקות
/
זמן אפייה:
/
זמן בישול:
30 דקות לפסטה ולרוטב
/
דרגת קושי:
קל
פורסם בתאריך:
20.3.2022

מצרכים

כמות ל 3-4 מנות

כחצי חבילת פסטה

לרוטב:

2 כפות שמן זית

2 שיני שום

300 גרם שמנת טבעונית לבישול / קרם קוקוס

חבילה קטנה של רסק עגבניות

200 גרם עגבניות מרוסקות מפחית

מצקת אחת ממי הבישול של הפסטה

100 גרם גבינת מוצרלה / צהובה טבעונית

מלח ופלפל לפי הטעם

צרור בזיליקום טרי קצוץ / 3 טבליות בזיליקום קפוא

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן
  2. לרוטב: מחממים שמן זית במחבת ומטגנים כדקה שום קצוץ.
  3. מוסיפים שמנת ומבשלים עד לרתיחה.
  4. מוסיפים גם רסק עגבניות ועגבניות מרוסקות ומבשלים כ 10 דקות עד שהרוטב מעט מצטמצם.
  5. מוסיפים גם את מי הבישול של הפסטה, את הגבינה והתבלינים ומערבבים
  6. מגישים חם

אל תשכחו לתייג אותנו באינסטגרם cheffa_vegan@ :)

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.