שניצל טבעוני בחלה

זמן הכנה
כשעתיים סה"כ
זמן אפייה
חלות - 15 דקות
זמן בישול
דרגת קושי
בינוני

מצרכים

כמות ל 8 מנות

לשניצל:

2 חבילות טופו קשה

רבע כוס רוטב סויה להשרייה

קערה עם רבע כוס קמח, רבע כוס קורנפלור ומים עד למרקם של טחינה סמיכה

2 חבילות שומשום

מלח לפי הטעם

לחלה

מהמתכון של החלה שנמצא באתר (אפשר לרשום בחיפוש 'חלה')

למטבוחה:

המתכון המעולה של עז תלם שנמצא כאן

הוראות הכנה

  1. חותכים את הטופו לפרוסות ומשרים ברוטב סויה כחצי שעה.
  2. בקערה מערבבים קורנפלור, קמח ומים. אם הבלילה נוזלית מוסיפים עוד קמח - היא אמורה להגיע למרקם של טחינה סמיכה.
  3. מחממים שמן במחבת או מחממים תנור ל 180 מעלות.
  4. טובלים את פרוסות הטופו בבלילה ולאחר מכן בשומשום כמה פעמים מכל כיוון עד שהוא לא נדבק יותר.
  5. מטגנים או אופים עד להזהבה.
  6. את הלחמניות והמטבוחה מכינים מהמתכונים שצירפתי למעלה.
  7. מגישים כל לחמניה עם טחינה, מטבוחה ושניצל.
לאינסטגרם שלי
עמוד האינסטגרם של דניאל וגנר - Cheffa

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם! danielle_cheffa@ :)

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.