סטיקי רייס מנגו

זמן הכנה:
30 דקות
/
זמן אפייה:
/
זמן בישול:
30 דקות
/
דרגת קושי:
בינוני
פורסם בתאריך:
29.6.2022

מצרכים

כמות ל 4-5 מנות

לאורז:

כוס אורז לסושי

כוס קרם קוקוס

3/4 כוס מים

3 כפות סוכר

רבע כפית מלח

לרוטב:

כוס קרם קוקוס

כפית שטוחה קורנפלור

2 כפות סוכר

רבע כפית מלח

2 מנגו

הוראות הכנה

  1. משרים את האורז במשך 2-3 שעות ומחליפים את המים באמצע.
  2. בסיר שמים את האורז המושרה, קרם קוקוס, מים, סוכר ומלח ומביאים לרתיחה.
  3. מנמיכים את האש ומבשלים 12 דקות עם מכסה סגור, תוך כדי ערבוב מדי פעם. לאחר 10 דקות טועמים ואם האורז עוד קשה מוסיפים עוד טיפה מים.
  4. מכבים את האש ומשאירים את הסיר עם מכסה סגור לעוד 15 דקות.
  5. בנתיים מכינים את הרוטב: מניחים במחבת את מרכיבי הרוטב ומביאים לרתיחה עדינה תוך כדי ערבוב. זה לוקח כמה דקות והרוטב אמור מעט להסמיך אבל עדיין להיות נוזלי.
  6. מקלפים את המנגו וחותכים לפרוסות.
  7. מרכיבים את המנה מיד לאחר ההכנה: מניחים את האורז בקערה קטנה ודוחסים אותו. הופכים את הקערה על צלחת כדי לקבל צורה עגולה ויפה.
  8. מזלפים את הרוטב ומקשטים עם פרוסות המנגו ועם שומשום לבן / שחור.

אל תשכחו לתייג אותנו באינסטגרם cheffa_vegan@ :)

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.