ריבת תותים

זמן הכנה
חצי שעה
זמן אפייה
זמן בישול
שעה וחצי
דרגת קושי
קל

מצרכים

מתכון לצנצנת אחת גדולה

קילו תותים (משקל ללא הקצה)

300 גרם סוכר

מיץ מחצי לימון

ליבה של תפוח

הוראות הכנה

  1. שוטפים את התותים ומורידים את העלים.
  2. חותכים את התותים לפרוסות / קוביות.
  3. מעבירים לסיר עם סוכר ומשאירים ללילה במקרר.
  4. מוסיפים לימון ותפוח ומבשלים כשעה וחצי עד שהריבה מסמיכה ומצטמצמת. (על מנת לבדוק אם הריבה מוכנה, לוקחים צלחת שהיתה כמה דקות במקפיא ומעבירים אליה כף ריבה. יוצרים פס עם הלקקן באמצע ואם הוא לא נסגר, הריבה מוכנה)
  5. אם רוצים ריבה בלי חתיכות, טוחנים את הריבה עם בלנדר מוט לכמה פולסים.
  6. מעקרים צנצנת (שופכים אליה מים רותחים ומחכים 10 דקות) ומעבירים אליה את הריבה.
  7. הריבה מחזיקה עד שנה במקרר - יש להקפיד לא להכניס אליה כפית שנגעה באוכל אחר.
לאינסטגרם שלי
עמוד האינסטגרם של דניאל וגנר - Cheffa

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם! danielle_cheffa@ :)

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.