טראפלס שוקולד אספרסו בשתי שכבות

זמן הכנה:
45 דקות + שעה הקפאה
/
זמן אפייה:
/
זמן בישול:
/
דרגת קושי:
בינוני
פורסם בתאריך:
1.2.2022

מצרכים

כמות לכ 20 טראפלס

לגנאש שוקולד אספרסו:

200 גרם שוקולד מריר

120 גרם קרם קוקוס (אין צורך לקרר)

אספרסו קצר או כפית קפה נמס מעורבבת עם 40 גרם מים רותחים

40 גרם סוכר

לציפוי:

200 גרם שוקולד מריר

הוראות הכנה

  1. ממיסים קרם קוקוס בסיר קטן עד לרתיחה ויוצקים על השוקולד.
  2. מוסיפים את הקפה החם וטוחנים הכל עם בלנדר מוט (או מערבבים עם מטרפה).
  3. מעבירים לכלי שטוח ומכניסים להקפאה של שעה. אם רוצים להכין טראפלס מרובעים (הכנה יותר נוחה ופחות מלכלכת) משטחים בכלי מרובע)
  4. ממיסים את השוקולד לציפוי.
  5. יוצרים מהגנאש כדורים עם הידיים או חותכים לריבועים במקרה של טראפלס מרובע.
  6. טובלים את הטראפלס בשוקולד בעזרת מזלג, מרימים ומנערים כדי להוריד עודפי שוקולד.
  7. מניחים בתבנית עם אבקת קקאו וכשהציפוי מתחיל להתקשות, מגלגלים בתוך הקקאו.
  8. כשמסיימים לצפות את כל הטראפלס, מנערים אותם בזהירות במסננת כדי להוריד חלק מאבקת הקקאו.
  9. מאחסנים במקרר עד 3 שבועות.

ניתן לראות את סרטון ההכנה באינסטגרם. תהנו :)

אל תשכחו לתייג אותנו באינסטגרם cheffa_vegan@ :)

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.