מצרכים:
בצל אחד
2-3 שיני שום
כף גדושה מחית קארי צהוב
פחית של עגבניות מרוסקות
2 כפות רסק עגבניות
כוס מים
2 כוסות אפונה קפואה
קציצות טבעוניות (אני השתמשתי בקציצות של ביונד)
כף אבקת מרק איכותית
כף סילאן
כפית מלח
כוס פתיתים
הוראות הכנה
1. מטגנים בצל עד הזהבה
2. מוסיפים שום קצוץ ומטגנים כדקה
3. מוסיפים מחית קארי ומערבבים עוד כדקה.
4. מוסיפים עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, כוס מים, אפונה, אבקת מרק, סילאן, מלח ופלפל ומערבבים. מבשלים כ 15 דקות.
5. את הקציצות צורבים על מחבת בנפרד עד השחמה.
6. מעבירים את הקציצות לתוך הרוטב ומוסיפים גם את הפתיתים.
7. מוסיפים עוד מים עד לכיסוי ומבשלים עוד כ 10 דקות עד שהפתיתים רכים.