שוקולד לבן טבעוני

זמן הכנה:
10 דקות + 30 דקות הקפאה
/
זמן אפייה:
/
זמן בישול:
/
דרגת קושי:
קל
פורסם בתאריך:
13.2.2022

מצרכים

מתכון ל 250 גרם שוקולד

110 גרם חמאת קקאו

40 גרם אבקת חלב קוקוס (יש בחנויות אסייתיות. אני קניתי במזרח ומערב)

40 גרם חמאת שקדים / קשיו

80 גרם אבקת סוכר

כפית מחית וניל

רבע כפית מלח

הוראות הכנה

1. ממיסים בבאן מארי את חמאת הקקאו.

2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד שלא מרגישים יותר גרגירים של אבקת סוכר ואבקת חלב.

3. מעבירים לתבנית ומקפיאים למשך 30 דקות.

4. מחלצים מהתבנית ושומרים במקרר עד שלושה חודשים.

אל תשכחו לתייג אותנו באינסטגרם cheffa_vegan@ :)

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.