קציצות טבעוניות עם פלפלים וזיתים

זמן הכנה:
שעה
/
זמן אפייה:
/
זמן בישול:
30 דקות
/
דרגת קושי:
בינוני
פורסם בתאריך:
14.7.2022

מצרכים

כמות ל 4-5 מנות

לקציצות:

300 גרם 'בשר' טחון טבעוני

חצי בצל סגול קצוץ

חופן פטרוזיליה / כוסברה קצוצה

רבע כפית כמון

רבע כפית מלח

2 כפות פירורי לחם

לרוטב:

שמן זית

5 שיני שום

2 פלפלים אדומים

1/2 פלפל חריף

2 עגבניות

קופסת שימורים של זיתים ללא חרצנים

פחית עגבניות מרוסקות

רבע כפית כמון

חצי כפית מלח

כף מייפל

כוס מים

חופן פטרוזיליה / כוסברה

הוראות הכנה

  1. לקציצות: מערבבים את כל המרכיבים ביחד, מגלגלים וצורבים את הקציצות היטב במחבת עם שמן זית.
  2. לרוטב: חותכים שום ופלפלים וצורבים במחבת עם שמן זית למספר דקות.
  3. מוסיפים תבלינים ומייפל ומערבבים.
  4. חותכים ומוסיפים עגבניות, פחית עגבניות מרוסקות ומים ומבשלים כ 10 דקות.
  5. בנתיים מרתיחים את הזיתים בסיר כדי להוציא מהם את המרירות ושופכים את המים.
  6. מעבירים את הזיתים ואת הקציצות לסיר הרוטב, מפזרים פטרוזיליה ומבשלים כ 20 דקות.

אופן ההכנה נמצא כאן באינסטגרם :)

אל תשכחו לתייג אותנו באינסטגרם cheffa_vegan@ :)

תנו לנו לפנק אתכם במתכונים חדשים הישר למייל :)

תודה! את המתכונים הבאים שלנו תקבלו כבר ישירות למייל!
משהו השתבש. נסו שוב או צרו איתנו קשר.