רוצים ללמוד עוד על המטבח הטבעוני? הירשמו לאחת הסדנאות הקרובה שלנו!
כל הסדנאות מתקיימות בסטודיו טבעוני בתל אביב, הן מעשיות וחווייתיות וכל והמשתתפים מכינים את האוכל והקינוחים בעצמם!
סדנת בישול הודי מיוחדת וטעימה במיוחד!
בסדנה נלמד להכין דאל מאקני (תבשיל עדשים שחורות ושעועית אדומה), מלאי כופתה (קציצות תפוח אדמה במילוי גבינה טבעונית), גארליק נאן (לחם הודי עשוי במחבת), פורי (לחם הודי מטוגן) וצ'אטני מנגו. בסוף הסדנה נשב לארוחה מפוארת של כל מה שהכנו!
את הסדנה תעביר רינת ינסמן, שמבשלת ומלמדת את כל התבשילים והטעמים האותנטיים שלמדה מאמה וסבתה.
תתכוננו לחגיגה של צבעים, ריחות וטעמים! :)
3.5 שעות / 400 ש"ח
סדנת בישול איטלקי מודרני מיוחדת במינה!
בסדנה נלמד להכין פסטה בעבודת יד, בשילוב טכניקות צביעת בצק בצבעי מאכל טבעיים מירקות והטמעת עלים לתוך הבצק.
המנות שנכין: סוכריות רביולי במילוי גבינת קשיו, לזניית שכבות עם בצק בזיליקום, ניוקי סלק, סלט קפרזה, ורביולי בננה לוטי לקינוח.
בסוף הסדנה נשב לאכול מפוארת מכל המנות שהכנו.
סדנה חווייתית, ייחודית וטעימה במיוחד! :)
3.5 שעות / 390 ש"ח
סדנה מדהימה ומיוחדת במינה שבה נכיר את המטבח האסייתי ונכין מנות מ 5 מטבחים אסייתיים שונים!
נכין גיוזות ודים סאמים צבעוניים במגוון מילויים, קימצ'י, סלט אטריות שעועית, מרק טום קא, סטיקי טופו על אורז, ולקינוח בנופי!
נלמד את טכניקת ההכנה של בצק גיוזה שנצבע עם צבעי מאכל טבעיים, נכיר את הטעמים והטכניקות של המטבחים האסייתיים ובסוף נאכל ארוחה מדהימה מלאה בכל טוב
3.5 שעות / 390 ש״ח
סדנת בישול הודי מיוחדת וטעימה במיוחד!
בסדנה נלמד להכין דאל מאקני (תבשיל עדשים שחורות ושעועית אדומה), מלאי כופתה (קציצות תפוח אדמה במילוי גבינה טבעונית), גארליק נאן (לחם הודי עשוי במחבת), פורי (לחם הודי מטוגן) וצ'אטני מנגו. בסוף הסדנה נשב לארוחה מפוארת של כל מה שהכנו!
את הסדנה תעביר רינת ינסמן, שמבשלת ומלמדת את כל התבשילים והטעמים האותנטיים שלמדה מאמה וסבתה.
תתכוננו לחגיגה של צבעים, ריחות וטעמים! :)
3 שעות / 400 ש"ח
סדנה שבה נכין 3 סוגי קינוחים על בסיס מוס שוקולד:
קינוח פררו רושה: מוס שוקולד נוגט עם ציפוי מגנום אגוזי לוז,
קינוח מוס תותים: מוס שוקולד לבן ותותים, ציפוי מגנום שוקולד לבן וקישוט של קרם גבינה ותותים טריים,
ומיני עוגת יומולדת: מוס שוקולד חלב בציפוי גנאש טפטופים וספרינקלס.
בסיום הסדנה כל משתתף יצא עם קופסת קינוחים ועם חוברת מתכונים
3.5 שעות / 390 ש"ח
סדנה מדהימה ומיוחדת במינה שבה נלמד לבשל ולהכין מאפים מסורתיים מהמטבח הערבי!
בסדנה נכין: מסחן (לאפה בהכנה ביתית עם תבשיל של בצל סגול ו'עוף'), ילנג'י (תבשיל של עלי גפן), סלט סבנאח (סלט תרד חמצמץ), אקראס פטאר (מאפה תרד, סומק ולימון), תבשיל במיה ברוטב עגבניות וסלט ערבי קצוץ
בסוף הסדנה נשב לאכול ארוחה מפוארת מכל ממנות שהכנו
סדנה של מסורת, טעמים, ריחות וצבעים! אל תפספסו :)
3.5 שעות / 390 ש״ח
סדנת בישול איטלקי מודרני מיוחדת במינה!
בסדנה נלמד להכין פסטה בעבודת יד, בשילוב טכניקות צביעת בצק בצבעי מאכל טבעיים מירקות והטמעת עלים לתוך הבצק.
המנות שנכין: סוכריות רביולי במילוי גבינת קשיו, לזניית שכבות עם בצק בזיליקום, ניוקי סלק, סלט קפרזה, ורביולי בננה לוטי לקינוח.
בסוף הסדנה נשב לאכול מפוארת מכל המנות שהכנו.
סדנה חווייתית, ייחודית וטעימה במיוחד! :)
3.5 שעות / 390 ש״ח
סדנה של המאפים שהכי כיף לאכול עם הקפה של הבוקר!
נלמד להכין בצק שמרים בטכניקה נכונה, שאיתו תוכלו להכין אינספור צורות ומילויים
נכין עוגות שמרים שוקולד, סינבונס עם קרם שמנת ופקאנים, מאפינס ועוגיות ונמלא את הסטודיו בריח מדהים של מאפים! :)
הסדנה מעשית ובסופה יוצאים עם מארז מאפים ועם חוברת מתכונים
3.5 שעות / 390 ש״ח
סדנת בישול איטלקי מודרני מיוחדת במינה!
בסדנה נלמד להכין פסטה בעבודת יד, בשילוב טכניקות צביעת בצק בצבעי מאכל טבעיים מירקות והטמעת עלים לתוך הבצק.
המנות שנכין: סוכריות רביולי במילוי גבינת קשיו, לזניית שכבות עם בצק בזיליקום, ניוקי סלק, סלט קפרזה, ורביולי בננה לוטי לקינוח.
בסוף הסדנה נשב לאכול מפוארת מכל המנות שהכנו.
סדנה חווייתית, ייחודית וטעימה במיוחד! :)
3.5 שעות / 390 ש"ח
סדנה מדהימה ומיוחדת במינה שבה נכיר את המטבח האסייתי ונכין מנות מ 5 מטבחים אסייתיים שונים!
נכין גיוזות ודים סאמים צבעוניים במגוון מילויים, קימצ'י, סלט אטריות שעועית, מרק טום קא, סטיקי טופו על אורז, ולקינוח בנופי!
נלמד את טכניקת ההכנה של בצק גיוזה שנצבע עם צבעי מאכל טבעיים, נכיר את הטעמים והטכניקות של המטבחים האסייתיים ובסוף נאכל ארוחה מדהימה מלאה בכל טוב.
תתכוננו לערב חווייתי וטעים במיוחד!
3.5 שעות / 390 ש״ח
סדנת בישול הודי מיוחדת וטעימה במיוחד!
בסדנה נלמד להכין דאל מאקני (תבשיל עדשים שחורות ושעועית אדומה), מלאי כופתה (קציצות תפוח אדמה במילוי גבינה טבעונית), גארליק נאן (לחם הודי עשוי במחבת), פורי (לחם הודי מטוגן) וצ'אטני מנגו. בסוף הסדנה נשב לארוחה מפוארת של כל מה שהכנו!
את הסדנה תעביר רינת ינסמן, שמבשלת ומלמדת את כל התבשילים והטעמים האותנטיים שלמדה מאמה וסבתה.
תתכוננו לחגיגה של צבעים, ריחות וטעמים! :)
3.5 שעות / 400 ש"ח
סדנת בישול הודי מיוחדת וטעימה במיוחד!
בסדנה נלמד להכין דאל מאקני (תבשיל עדשים שחורות ושעועית אדומה), מלאי כופתה (קציצות תפוח אדמה במילוי גבינה טבעונית), גארליק נאן (לחם הודי עשוי במחבת), פלאק באג'י (תבשיל חסה חריף) וצ'אטני מנגו. בסוף הסדנה נשב לארוחה מפוארת של כל מה שהכנו!
את הסדנה תעביר רינת ינסמן, שמבשלת ומלמדת את כל התבשילים והטעמים האותנטיים שלמדה מאמה וסבתה.
תתכוננו לחגיגה של צבעים, ריחות וטעמים! :)
3.5 שעות / 400 ש"ח
סדנת בישול הודי מיוחדת וטעימה במיוחד!
בסדנה נלמד להכין דאל מאקני (תבשיל עדשים שחורות ושעועית אדומה), מלאי כופתה (קציצות תפוח אדמה במילוי גבינה טבעונית), גארליק נאן (לחם הודי עשוי במחבת), פלאק באג'י (תבשיל חסה חריף) וצ'אטני מנגו. בסוף הסדנה נשב לארוחה מפוארת של כל מה שהכנו!
את הסדנה תעביר רינת ינסמן, שמבשלת ומלמדת את כל התבשילים והטעמים האותנטיים שלמדה מאמה וסבתה.
תתכוננו לחגיגה של צבעים, ריחות וטעמים! :)
3 שעות / 400 ש"ח
סדנת בישול הודי מיוחדת וטעימה במיוחד!
בסדנה נלמד להכין דאל מאקני (תבשיל עדשים שחורות ושעועית אדומה), מלאי כופתה (קציצות תפוח אדמה במילוי גבינה טבעונית), גארליק נאן (לחם הודי עשוי במחבת), פלאק באג'י (תבשיל חסה חריף) וצ'אטני מנגו. בסוף הסדנה נשב לארוחה מפוארת של כל מה שהכנו!
את הסדנה תעביר רינת ינסמן, שמבשלת ומלמדת את כל התבשילים והטעמים האותנטיים שלמדה מאמה וסבתה.
תתכוננו לחגיגה של צבעים, ריחות וטעמים! :)
3 שעות / 400 ש"ח
הסדנאות מתקיימות במרכז סדנאות טבעוני ברחוב תושייה בתל אביב (אזור המסגר). פה מחכים לכם הציוד, האביזרים וחומרי הגלם הכי חדשים ומקצועיים באווירה אורבנית קסומה.
כן! אין אצלנו שום חומר גלם מהחי.
אין לנו תעודת כשרות, אבל כל חומרי הגלם כשרים.
את הסדנאות והקורסים מעבירים 10 מורים בעלי ידע וניסיון עשיר, שכל אחד מהם מלמד בתחום התמחותו.
בין 8 ל-12 אנשים, בהתאם לסוג הסדנה.
כן. בתחילת הסדנה תקבלו חוברת מתכונים שתישאר אצלכם, ובסיום הסדנה תצאו איתה ועם כל התוצרים הטעימים שהכנתם.
כן. כל הסדנאות מעשיות, אבל כל אחת מהן בנויה אחרת בהתאם לנושאים הנלמדים ולמורכבות שלהם. יש סדנאות שבהן מכינים הכול ביחד ואז כל אחד לוקח הביתה חלק מהתוצר המשותף, ויש סדנאות שבהן כל אחד מכין לעצמו את התוצרים. בנוסף, בכל סדנה יש חלק של הדגמה שאורכו משתנה בהתאם למורכבות הנושא הנלמד.
הסדנאות מומלצות לגיל 14 ומעלה, אבל זה מאוד אינדיבידואלי ותלוי בבשלות של הילד או הילדה. כבר היו אצלנו ילדים בני 12 שהשתתפו בסדנאות והצליחו ליהנות ולהבין הכול. עם זאת, חשוב לדעת שמדובר בסדנאות ארוכות של מעל 3 שעות שכוללות גם חלק תיאורטי ולא רק מעשי.
לא, אין צורך בידע קודם – לא לסדנאות ולא לקורס הקונדיטוריה. לומדים הכול מההתחלה :)
כן. אנחנו מציעים כרטיסייה של 5 סדנאות במחיר של 4 (כלומר, 4 + 1 מתנה). הכרטיסייה מתאימה לכל סוגי הסדנאות – בישול וקונדיטוריה, ותקפה לחצי שנה.
כן, בטח. שלחו לנו מייל מפורט לכתובת cheffa.veg@gmail.com ואנחנו נחזור אליכם עם כל הפרטים והמחיר.
מזל טוב! נשמח לעזור לכם לחגוג כל אירוע שתרצו, כל עוד אתם קבוצה של 12-8 משתתפים (תלוי בסוג הסדנה) בני 12 ומעלה. שלחו לנו מייל מפורט לכתובת cheffa.veg@gmail.co ואנחנו נחזור אליכם עם כל הפרטים והמחיר.
חלל הסדנאות אינטימי וביתי ומתקיימת בו סדנה אחת בכל פעם.
לא. כל הסדנאות מתקיימות אך ורק במרכז הסדנאות כי כל הציוד המקצועי הנדרש כבר נמצא שם.
ניתן להזמין עוגות רק באירועים מיוחדים כגון חגים, בהם אנחנו מעדכנים במידה ומתבצעת מכירה. בשאר הזמן לא ניתן להזמין עוגות/ אוכל/ קינוחים.
למגיעים ברכב - בשעות אחה"צ ניתן למצוא חניה באפור בקרבת הסטודיו או בחניון של אחוזת החוף ברחוב רבניצקי, עם הנחה לתושבי תל אביב. למגיעים בתחבורה ציבורית - מומלץ להגיע לתחנת רכבת השלום, ומשם ללכת ברגל 10 דקות, או להגיע באוטובוס לרחוב יצחק שדה הסמוך, בו עוצרים הקווים הבאים: 9, 39, 3 ו - 168