קורס טמפרור שוקולד - מטראפלס ועד פרלינים

קורס של 12 שיעורים ובו נלמד 4 שיטות לטמפרור שוקולד ו 7 מתכונים לממתקי שוקולד ופרלינים מדהימים בצבעים, טעמים ומרקמים שונים:

טראפלס, ממתקי ג'אנדויה ושברי לוז, טבלאות שוקולד וקישוטים, פרלין שוקולד טופי מלוח, פרלין גנאש שמן זית ותבלינים, פרלין קרמל פטל ופרלין גנאש לימונענע.

בנוסף למתכונים המוקלטים, יעלו מתכוני בונוס כתובים לפרלינים וממתקים נוספים לאחר השקת הקורס.

אורך הקורס: שעתיים ערוכות, שמחולקות ל-12 שיעורים (שווה ערך לקורס פרונטלי של כ - 7 שעות)

בנוסף למתכונים נלמד את כל הסודות והטיפים שבעזרתם תדעו לטמפרר שוקולד כמו מקצוענים :)

ציוד נדרש: לקקנים, 2 שפכטלים, תבנית לשוקולד

קורס דיגיטלי / 490 ש"ח

* רוצים לרכוש שובר מתנה לאחד מהקורסים הדיגיטליים שלנו או לקבל הנחה ברכישת שני קורסים או יותר?
צרו איתנו קשר ונחזור אליכם בהקדם :)

הזמינו כעת

תמיד חלמתם להכין פרלינים מדהימים שנראים כאילו שקניתם אותם בשוקולטרי צרפתי? עכשיו אפשר ללמוד להכין אותם בגרסה טבעונית וכל-כך טעימה!

בקורס נלמד מהו טמפרור שוקולד ואיך עושים אותו בעזרת 4 שיטות שאפשר להכין במטבח הביתי בלי עזרים מיוחדים, ולאחר מכן נכין 7 מתכונים:

טראפלס, ממתקי ג'אנדויה ושברי לוז, טבלאות שוקולד וקישוטים, פרלין שוקולד טופי מלוח, פרלין גנאש שמן זית ותבלינים, פרלין קרמל פטל ופרלין גנאש לימונענע

קורס דיגיטלי / 490 ש"ח

הזמינו כעת

אזלו
המקומות

מתוך הקורס:

מתוך הסדנה:

מתוך הקורס:

No items found.