קורס של 12 שיעורים ובו נלמד 4 שיטות לטמפרור שוקולד ו 7 מתכונים לממתקי שוקולד ופרלינים מדהימים בצבעים, טעמים ומרקמים שונים:
טראפלס, ממתקי ג'אנדויה ושברי לוז, טבלאות שוקולד וקישוטים, פרלין שוקולד טופי מלוח, פרלין גנאש שמן זית ותבלינים, פרלין קרמל פטל ופרלין גנאש לימונענע.
אורך הקורס: שעתיים ערוכות, שמחולקות ל-12 שיעורים (שווה ערך לקורס פרונטלי של כ - 7 שעות)
בנוסף למתכונים נלמד את כל הסודות והטיפים שבעזרתם תדעו לטמפרר שוקולד כמו מקצוענים :)
ציוד נדרש: לקקנים, 2 שפכטלים, תבנית לשוקולד
קורס דיגיטלי / 269 ש"ח במקום 490 ש"ח
* רוצים לרכוש שובר מתנה לאחד מהקורסים הדיגיטליים שלי או לקבל הנחה ברכישת שני קורסים או יותר?
צרו איתי קשר ואחזור אליכם בהקדם :)
תמיד חלמת להכין פרלינים מדהימים שנראים כמו בשוקולטרי צרפתי? עכשיו אפשר ללמוד להכין אותם בגרסה טבעונית!
קורס דיגיטלי / 269 ש"ח במקום 490 ש"ח