641bee1a7f394065da60ab4c_WhatsApp-Image-2023-03-07-at-17.04.20-1

שניצל טופו

תלחצו על הריבועים הריקים ותוכלו לסמן מה שכבר הוספתם לקערה 😍

מצרכים:
  • 2 חבילות טופו
  • שמן זית
בלילה רטובה:
  • 2 כוסות קמח כוסמין
  • כוס וחצי מים
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פפריקה חריפה
  • רבע כפית פלפל שחור
  • כפית מלח
בלילה יבשה:
  • פירורי לחם עם שומשום
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פפריקה חריפה
  • רבע כפית פלפל שחור
  • כפית מלח
הוראות הכנה
  1. מחממים סיר עם שמן זית
  2. חותכים את הטופו לפרוסות
  3. מעבירים את הפרוסות בקערה עם הבלילה הרטובה
  4. לאחר מכן, מעבירים את הטופו בבלילה היבשה
  5. מעבירים לסיר עם השמן ומטגנים עד לצבע צהוב

ניתן להבריש בשמן זית ולאפות בתנור על 200 מעלות, אבל כמובן שטיגון בשמן זית הרבה יותר טעים

אופן אחסון
641bee1a7f394065da60ab4c_WhatsApp-Image-2023-03-07-at-17.04.20-1
הוראות הכנה
  1. מחממים סיר עם שמן זית
  2. חותכים את הטופו לפרוסות
  3. מעבירים את הפרוסות בקערה עם הבלילה הרטובה
  4. לאחר מכן, מעבירים את הטופו בבלילה היבשה
  5. מעבירים לסיר עם השמן ומטגנים עד לצבע צהוב

ניתן להבריש בשמן זית ולאפות בתנור על 200 מעלות, אבל כמובן שטיגון בשמן זית הרבה יותר טעים

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך במדריכים החינמיים שלי:

אספתי את כל הידע שלי למדריכים קצרים ומשמחים שהולכים לעשות לך הרבה סדר במטבח

דילוג לתוכן