סדנה במחיר מיוחד לקראת החג

שניצל טופו

מצרכים:
  • 2 חבילות טופו
  • שמן זית
בלילה רטובה:
  • 2 כוסות קמח כוסמין
  • כוס וחצי מים
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פפריקה חריפה
  • רבע כפית פלפל שחור
  • כפית מלח
בלילה יבשה:
  • פירורי לחם עם שומשום
  • כפית פפריקה מתוקה
  • חצי כפית פפריקה חריפה
  • רבע כפית פלפל שחור
  • כפית מלח
הוראות הכנה
  1. מחממים סיר עם שמן זית
  2. חותכים את הטופו לפרוסות
  3. מעבירים את הפרוסות בקערה עם הבלילה הרטובה
  4. לאחר מכן, מעבירים את הטופו בבלילה היבשה
  5. מעבירים לסיר עם השמן ומטגנים עד לצבע צהוב

ניתן להבריש בשמן זית ולאפות בתנור על 200 מעלות, אבל כמובן שטיגון בשמן זית הרבה יותר טעים

אופן אחסון
הוראות הכנה
  1. מחממים סיר עם שמן זית
  2. חותכים את הטופו לפרוסות
  3. מעבירים את הפרוסות בקערה עם הבלילה הרטובה
  4. לאחר מכן, מעבירים את הטופו בבלילה היבשה
  5. מעבירים לסיר עם השמן ומטגנים עד לצבע צהוב

ניתן להבריש בשמן זית ולאפות בתנור על 200 מעלות, אבל כמובן שטיגון בשמן זית הרבה יותר טעים

אופן אחסון
הכנתם?
תייגו אותי באינסטגרם!
danielle_cheffa@

אני מתרגשת לשתף אותך בספר הבישול הטבעוני החינמי שלי:

הביס המושלם: אוכל טבעוני הכי טעים שיש

'הביס המושלם:
אוכל טבעוני הכי טעים שיש'

מה תמצאי בספר?
את 20 המתכונים האהובים עליי! מנות ראשונות, עיקריות, קינוחים, מאפים ועוגות
ובעיקר פתרון למנות טבעוניות קלות וטעימות, שכולם הולכים לאהוב.

לאן לשלוח לך את הספר?

דילוג לתוכן