מהיום את הולכת להכין את כל החטיפים שהכי התגעגעת אליהם,
בגרסה טבעונית שיותר טעימה אפילו מהחטיפים החלביים הקנויים

אם את כאן כנראה שאת מתגעגעת לשוקולדים מפנקים יכול להיות שתמיד אהבת שוקולדים כמו טופיפי, פררו רושה, טימטאם וטעמי,
אבל מאז שאת טבעונית את לא מוצאת גרסה באמת טעימה כמו המקורית,
וגם אם מצאת משהו טעים אז הוא כלכך יקר שאפשר לקנות ממנו 1-2 ולהסתפק בזה
(אז בטוח שאי אפשר גם להנות מזה בעצמך וגם לפנק בזה את האנשים שאת אוהבת)

אם את כאן כנראה שאת מתגעגעת לשוקולדים מפנקים
יכול להיות שתמיד אהבת שוקולדים כמו טופיפי, פררו רושה, טימטאם וטעמי,
אבל מאז שאת טבעונית את לא מוצאת גרסה באמת טעימה כמו המקורית,
וגם אם מצאת משהו טעים אז הוא כלכך יקר שאפשר לקנות ממנו 1-2 ולהסתפק בזה
(אז בטוח שאי אפשר גם להנות מזה בעצמך וגם לפנק בזה את האנשים שאת אוהבת)

ויכול להיות שאת פשוט אוהבת את המטבח ותמיד שומרת מתכונים מגניבים מהאינסטגרם ורק מחכה כבר להכין אותם.

אז ברור שבא לך להגיש לשולחן את הקינוח הכי מגניב שיגנוב את כל הפוקוס
ויגרום לכולם להגיד:

״את הכנת את זה?? אין מצב!״

כבר לא רק טראפלס שוקולד טחינה או כדור תמרים בנאלי, אלא שוקולד חלב טבעוני, טופי מלוח, ציפוי שוקולד מגנום, בוטנים או אגוזי לוז מקורמלים…

תתכונני אח"כ להגיד 'כן אני הכנתי :)'

למה דווקא חטיפי שוקולד?

כי זה טעים

לתת ביס בממתק עם שכבה פריכה של ביסקוויט, שכבת טופי רכה וציפוי שוקולד קראנצ'י... אין יותר טעים מזה!

כי זה כיף להכין, גם עם ילדים

הכנה עצמה זו חוויה, וילדים עפים על הפעילות הזו!

כי זה מרשים

כשאת מגישה לשולחן מגש של פררו רושה, רפאלו, וטעמי - זה וואו. יותר מכל עוגה אחרת.

כי זה קל

את לא תאמיני כמה קינוח כזה מרשים, יכול להיות גם קל. לא צריך ציוד מורכב או ידע קודם, כן, זה בשבילך גם אם אין לך שום ניסיון!

כי זה הרבה יותר זול

בהשוואה לחטיף כזה שאת קונה (ברמה של בערך פי 10)

כי הגרסה הטבעונית היא לא פחות ממושלמת

למרות שמקור תמצאו בחטיפים כאלו הרבה חמאה ושמנת, כשמכינים נכון את הגרסה הטבעונית היא יוצאת פשוט מושלם ואף אחד לא ישים לב להבדל

אבל אפשר לקנות בסופר, לא?

אפשר, אבל זה…

לא מספיק טעים

חטיפי השוקולד הטבעוניים בסופר לרוב לא מוצלחים ומרגישים 'פרווה' ולא מתקרבים בטעם לאלו שאת יכולה להכין לבד בבית

לא תמיד זמין

לרוב מאוד קשה למצוא דברים שהם באמת טעימים ואז תמיד כשאת מגיעה לחברים או מקומות את נשארת עם כדור תמרים מבאס כ 'קינוח טבעוני'

יקר בטירוף

גם הממתקים הטבעוניים שיש עולים המון כסף (2 ממתקים קטנים ב 16 שח לדוגמא) ואת אולי יכולה לקנות כמה בודדים כאלו לעצמך, אבל אין מצב לארח ולפנק את מי שאת אוהבת עם סכומים כאלו.

סדנה דיגיטלית שתגלה לך איך מכינים את חטיפי השוקולד החלביים והכי שווים, בגרסה טבעונית. פררו רושה, רפאלו, טופיפי, סניקרס, טעמי, ועוד ועוד! ושאיתם תוכלי לפנק את כל מי שאת אוהבת, ושאף אחד לא יאמין שהכנת אותם לגמרי בעצם, ובטח לא שהם טבעוניים 🙂

גם אם אין לך הרבה ניסיון במטבח וגם אם כבר יש לך את הידע הבסיסי ואת רוצה לעלות רמה וללמוד איך להכין את הדברים הטעימים שתמיד חלמת לדעת להכין בעצמך ושאת מתה לטעום בגרסה טבעונית

למה ללמוד בסדנה ולא פשוט ממתכונים ברשת?

יש מתכונים ברשת להרבה דברים אבל…

ועוד מתכונים מוצלחים? של כל החטיפים? זה כבר ממש חד קרן או במילים אחרות -
לא קיים 🙂

ובגלל שזה נדיר, זה מה שהופך את זה לכל כך מיוחד וזו הסיבה שכשתגישי את זה לשולחן – אף אחד לא יחשוב שאשכרה הכנת אותם לבד, ועוד בגרסה טבעונית!

ובגלל שזה נדיר, זה מה שהופך את זה לכל כך מיוחד

וזו הסיבה שכשתגישי את זה לשולחן

אף אחד לא יחשוב שאשכרה הכנת אותם לבד, ועוד בגרסה טבעונית!

מה נלמד להכין בסדנה?

פרק 01
חטיף טבעוני בסגנון פררו רושה

תגלי איך להכין חטיפים קטנים ומדויקים עם ציפוי שוקולד אגוזי לוז קראנצ׳י וממכר

פרק 02
חטיף טבעוני בסגנון רפאלו

תגלי להכין גנאש שוקולד לבן טבעוני ואת הטכניקה ליצירת חטיפים מדויקים ויפייפיים

פרק 03
חטיף טבעוני בסגנון סניקרס

תגלי להכין קרמל בוטנים ולעבוד עם שוקולד

פרק 04
עוגת קינדר דליס טבעונית

תגלי איך מכינים עוגה בחושה טבעונית, איך מכינים קרם מוקצף וגנאש שוקולד טבעוני, והופכים את כולם לעוגה טעימה בטירוף

פרק 05
חטיף טבעוני בסגנון טים טאם

תגלי איך לעבוד עם בצק פריך טבעוני, להכין קרם שוקולד למילוי ולעבוד עם ציפוי שוקולד בצורה נכונה ומדויקת

פרק 06
חטיף טבעוני בסגנון מארס

נלמד להכין מרנג איטלקי טבעוני, נלמד להכין שכבת קרמל צ׳ואית וציפוי שוקולד קראנצ׳י מדויק

פרק 07
ממתק טבעוני בסגנון טופיפי

נלמד טכניקה להכנת ממתקים קטנים ומדויקים

איך זה עובד?

סדנה דיגיטלית

הסדנה היא סדנה דיגיטלית מוקלטת מראש ומחולקת ל - 7 שיעורים מצולמים. בכל שיעור נלמד מתכון ובתוכו את הטכניקה שרלוונטית לו

שיעורים קצרים

אורך כל שיעור בין 10 ל 15 דקות בהתאם לסוג החטיף והטכניקה שנלמד

גישה לכל החיים

מרגע ההצטרפות לסדנה את מקבלת אליה גישה לכל החיים. מיד עם ההצטרפות יישלח אלייך מייל עם לינק למערכת הסדנה, שם משפחה וסיסמה שאיתם תוכלי להיכנס אליה מתי וכמה פעמים שתרצי

חוברת מתכונים כתובים

בנוסף לשיעורים המצולמים, בתוך מערכת הסדנה תחכה לך גם חוברת מתכונים עם כמויות, הסברים כתובים ודגשים חשובים.

קבוצת וואצאפ להתייעצויות

במייל שלאחר הרישום תקבלי גם לינק לקבוצת וואטסאפ סגורה ובה תוכלי להתייעץ בכל נושא שעולה לך ולקבל תשובה ממני או מאחת המשתתפות

ליווי אישי מעכשיו ולתמיד

לסדנה גם ליווי אישי שלי בוואטסאפ שלא מוגבל בזמן. ככה שאם הצטרפת לסדנה היום ויש לך שאלה בעוד שנה, עדיין תקבלי מענה אישי ממני כי אני מאמינה שזה חלק בלתי נפרד מהסדנה

אם את נמצאת בדף הזה, אני יודעת שקינוחים זה תחום שמלהיב אותך.
ובא לך ללמוד להכין קינוחים מיוחדים וכאלו שטעימים ברמה שאי אפשר לעמוד בפניהם

הסדנה כרגע במחיר מבצע של:

294₪ בלבד
במקום 410₪

או:
98 ש"ח * 3 תשלומים ללא ריבית

שימי לב
המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

ויש גם בונוס שווה במיוחד:
3 מתכוני בונוס נוספים!

כל כך התלהבתן מהסדנה והמתכונים שהחלטתי להוסיף עוד 3 מתכונים שכולם אוהבים:
טוויקס, טעמי וקינדר בואנו!

וכדי שלא יהיה לך על מה להתלבט..

אני כל כך בטוחה שתהני מהסדנה ותלמדי ממנה, ככה שאם לא תהיי מרוצה תקבלי החזר של 100% מהתשלום

בטווח של 7 יום מרגע ההצטרפות

אם מה שעובר לך בראש עכשיו זה משהו בסגנון:

״ומה אם אני לא אסתדר עם להכין את המתכונים לבד מהבית?״

או ״אני חייבת מישהו לידי שיראה לי״

אז זה חשש לגיטימי. כשאין לנו הרבה ניסיון במשהו,

אנחנו צריכים שמישהו ״יהיה איתנו״ בזמן ההכנה

ואז אנחנו חושבים שסדנאות פרונטליות זה הפיתרון.

אבל האמת היא…

שדווקא ההפך הוא הנכון.

הבעיה בסדנה פרונטלית היא שהרבה דברים מוכנים מראש

כי אין באמת זמן להכין ולחכות שהכל יהיה מוכן בסדנה עצמה, 

ככה שבפועל לא מכינים את כל התוצרים לבד

וגם מה שמכינים, מכינים פעם אחת בלבד במהלך הסדנה.

ובעצם אנחנו חוזרים הביתה עם דף מתכונים ועם הזיכרון שלנו בלבד.

ואז מה עשית בזה?

שילמת יותר כסף

על סדנה פרונטלית בשביל לא להכין לבד, ואת בכל זאת עושה לבד… מול חוברת מתכונים, ומול כל מליון הדגשים שנאמרו בסדנה, שרק חלק מהם נשארו בזיכרון שלך.

אז אם חשוב לך ללמוד באמת איך להתמקצע במשהו במטבח, סדנה דיגיטלית תעזור לך הרבה הרבה יותר.

למה?

כי מעבר לחוברת המתכונים, הסדנה עצמה נמצאת מולך ואת יכולה להשתמש בה לנצח

את לא צריכה להיזכר בכלום

כשאת במטבח את לא צריכה להיזכר בכלום, את פשוט מפעילה את הסרטון ועושה איתי ביחד גם שנה או שנתיים אחרי שהצטרפת לסדנה

ואם יש לך שאלות?

אז יש לך גם גישה לקבוצת הוואצאפ לשאול בה כל מה שתרצי, לתמיד 🙂 ככה נוודא שהמתכונים שלך יצאו מעולה פעם אחר פעם!

אז מי אני?

נעים להכיר, קוראים לי דניאל, ועד לפני כמה שנים גם אני לא חשבתי שעוגות טבעוניות יכולות להיות באמת טעימות. אבל עברתי לטבעונות ובתור חובבת מתוקים מושבעת, אמרתי לעצמי שאין מצב שאני מוותרת על קינוחים.

אז התחלתי ללמוד ולחקור את הנושא, למדתי בבית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ, ניסיתי וטעיתי המון, ולאט לאט גיליתי שאוכל וקינוחים טבעוניים יכולים להיות טעימים בטירוף, רק צריך להבין איך להכין אותם נכון.

ב – 6 השנים האחרונות הספקתי ללמד קונדיטוריה טבעונית ב'אסטלה', למכור מאות עוגות וקינוחים, לפתוח מקום משלי ללימוד קונדיטוריה טבעונית במסגרות קצרות וארוכות, להופיע בתוכניות בוקר ולהפיץ את הבשורה, לעבוד עם החברות המסחריות הכי גדולות במשק, לבנות תפריטים טבעוניים למסעדות ועוד ועוד 🙂

היום אני רוצה להעביר גם לך את הידע שלי רק בגרסה דיגיטלית, מורחבת ומושקעת יותר, שמשלבת ליווי אישי שלי.

מה יש לבוגרי הסדנאות להגיד?

שאלות נפוצות:

כמו שצוין למעלה, תקבלי 100% מהכסף בחזרה במידה והסדנה לא עזרה לך. 

זה לגמרי אפשרי! רובכם כנראה תצליחו על הפעם הראשונה ולחלקכם זה יצריך אולי עוד ניסיון אחד, אבל התוצאות המושלמות יגיעו מאוד מהר

בהחלט. בפרק הראשון של הסדנה מצורפת חוברת מתכונים מפורטת עם כל חומרי הגלם והוראות ההכנה

 

לסדנה יש ליווי אישי שלי וגם קבוצת וואטסאפ ייעודית שבה אפשר לשאול שאלות ולקבל מענה ממני או מאחת המשתתפות האחרות שכבר הכינה

 

כמעט את כל חומרי הגלם אפשר למצוא בכל סופר. מה שלא, אפשר למצוא בכל חנויות האפייה המתמחות וגם מצורפת לסדנה רשימה עם השמות והכתובות של החנויות האלו (ובכולן יש משלוחים)

שאלה מצוינת ובדיוק בגלל זה יש לך ליווי אישי שלי. 

מה הכוונה? אני אדאג לדבר איתך ולבדוק איך את מסתדרת והאם את צריכות ממני עזרה שמעכבת אותך בהתקדמות.

בנוסף לזה, כל התמונות בקבוצת הוואטסאפ כבר בטוח יעשו לך חשק להכין 🙂

תתכונני להתאהב בחטיפי שוקולד טבעוניים

דילוג לתוכן