תתכונני

כי ביום שישי הבא, הבית שלך הולך להתמלא בריח משכר של מאפים, של שוקולד ושל קינמון.. ריח של בית, כזה שיותר טוב מכל בושם!

אם את כאן כנראה שאת טיפוס שאוהב לפנק.
לארח את האנשים שאת אוהבת, לתת הרגשה של בית, של יום שישי, של בישולים.
את אוהבת לפנק את האנשים שקרובים אליך ויודעת שאין דבר יותר מפנק, מנחם ומשמח מאוכל.
אוכל ביתי ששמים בו את כל הלב (ואיך שמרגישים את זה בביס..)

כנראה שכבר יש לך ניסיון במטבח. אולי הקטע שלך זה אפייה של עוגות בחושות או עוגיות כיפיות ואולי דווקא הקטע שלך זה בישול מפנק, כזה שאין אחד שלא שמח לקבל צלחת שלו.

אבל כשאת חושבת על שמרים?
להכין עוגת שמרים שווה, או חלה מפנקת…

כל ההתעסקות הזו מרגישה לך מסובכת.

יכול להיות

שמעולם לא הכנת מאפי שמרים בעבר אבל את ממש אוהבת והיית רוצה ללמוד, יכול להיות שניסית להכין עוגות שמרים אבל זה לא יצא כמו שרצית – הבצק לא תפח, העוגה לא יצאה עם מספיק מילוי, הצורה יצאה לא טוב… ויכול להיות שאת אלופה בלהכין עוגות ומאפי שמרים לא טבעוניים, אבל אין לך מושג איך להכין אותם בגרסה טבעונית שהיא באמת מוצלחת כמו גרסאות חלביות, עם מילוי מפנק שלא מרגיש ״פרווה״ ושכולם ירצו לאכול.

למה דווקא להכין מאפי שמרים?

אין להן תחליף

כי לא משנה כמה חלות או עוגות קנויות יהיו על השולחן, עוגת שמרים או חלה ביתית זה משהו שפשוט אין לו תחליף. ותמיד יבחרו את שלך מבין האפשרויות.

זה הפינוק האולטימטיבי

כי אין דבר יותר כיף מלפנק את האורחים או את החברים והמשפחה כשאת בעצמך מתארחת, במאפי שמרים שהכנת בעצמך. כאלו שיצאו מהתנור עם ריח מהפנט ומפוצצים בשוקולד או בקינמון.

כי מאפים עושים אווירה אחרת

אווירה של שישי, של משפחה, של פינוק. ואין דבר יותר כיף מלפנק את האנשים שאת אוהבת.

מתאימות לכל מצב

עוגת שמרים היא עוגה שאי אפשר להגיד לה לא. עם הקפה של הבוקר, עם תה צמחים אחרי ארוחת שישי, היא מתאימה לכל מצב ואין מישהו שלא יהיה מאושר לקבל אותה.

היא תמיד תצא טוב

זו עוגה שברגע שלומדים את הטכניקה הנכונה ומכינים את המתכון הנכון, אין סיכוי שהיא לא תצא לכן טוב. לא משנה איזה צורה, טעם ומילוי עשיתן, היא תמיד תראה יפה ומגרה.

הגרסה הטבעונית היא לא פחות ממושלמת

למרות שלרוב תמצאו במתכונים שלה הרבה ביצים וחמאה, כשמכינים נכון את הגרסה הטבעונית היא יוצאת פשוט מושלם ואף אחד לא ישים לב להבדל.

המון גרסאות שיתאימו לטעם של כל אחד

אחרי הסדנה תדעי לקחת כל מתכון ולתת לו המון גרסאות משלך - לשנות אותו לרמת מתיקות שאת אוהבת, להשתמש בקמח שמועדף עלייך, ובמילויים והתוספות שהמשפחה הכי אוהבת.

לא צריך מיכשור מיוחד

כל מה שתצטרכי לטובת הסדנה זה קערה, מערוך ולקקן. מיקסר ביתי ייקל על הלישה אבל גם בלישה ידנית אפשר להצליח להכין הכל 🙂

חומרי גלם שאפשר למצוא בכל סופר

את כל חומרי הגלם תוכלי למצוא במכולת מתחת לבית. אין כאן מצרכים מיוחדים שצריך להתאמץ ולחפש

איך להכין מאפי שמרים שאף אחד לא יאמין שהם טבעוניים

סדנה דיגיטלית עם ליווי אישי צמוד שלי, שבה אלמד אותך איך להכין עוגות ושמרים ומאפי שמרים מתוקים ומלוחים שתוכלי לפנק בהם את כל מי שאת אוהבת, ואין אחד שלא יהיה מאושר לקבל אותם. גם אם את מפחדת משמרים וגם אם כבר יש לך את הידע הבסיסי ואת רוצה ללמוד איך לשדרג את המאפים הטבעוניים ככה שיהיו בטעם והאיכות של המאפים החלביים שהכרת עד היום

למה ללמוד בסדנה ולא פשוט ממתכונים ברשת?

מתכונים לעוגות שמרים יש בשפע אבל אם כבר ניסית אותם את יודעת ש:

סילבוס הסדנה

פרק 01
עוגת שמרים שוקולד נוגט

- טכניקת הכנה של בצק שמרים קלאסי
- נוטלה טבעונית! שמכינים בכמה דקות
- מה מורחים על המאפה כדי לקבל צבע יפה?
- תחליפי ביצה במאפים מתוקים
- איך יודעים שהבצק מוכן להתפחה?

פרק 02
סינבונס עם אייסינג טבעוני

- טכניקת הכנה של סינבונס מהבצק הקלאסי
- מילוי קינמון טבעוני
- אייסינג טבעוני
- טיפים ליצירת מאפים משורטטים שנוח לעבוד איתם

פרק 03
רוגלך קלאסי

- טכניקת הכנה של בצק רוגלך
- מילוי רוגלך קלאסי
- סירופ סוכר שהופך כל מאפה ליפייפה

פרק 04
מאפים במילוי קרם שקדים ופירות יער

- טכניקת הכנה של מאפי שקדים ופירות יער 
- קרם שקדים טבעוני שמתאים למלא עוגות ומאפים!

פרק 05
רוגלך פסטו מלוח

- טכניקת הכנה של בצק שמרים מלוח
- פסטו טבעוני שמתאים לכל דבר
- תחליפי ביצה במאפים מלוחים

פרק 06
בריוש שמן זית מלוח

- טכניקת הכנה של בצק בריוש על בסיס שמן זית
- איך מכדררים כדור בצק יפה?
- רעיונות למילויים וציפויים

פרק 07
בריוש חמאה מתוק

- טכניקת הכנה של בצק בריוש על בסיס חמאה 
- איך יודעים שבצק בריוש מוכן להתפחה?
- עיצוב קשרים מיוחד למאפים

איך זה עובד?

סדנה דיגיטלית

הסדנה היא סדנה דיגיטלית מוקלטת מראש ומחולקת ל - 7 שיעורים מצולמים. בכל שיעור נלמד מתכון ובתוכו את הטכניקה שרלוונטית לו

שיעורים קצרים

אורך כל שיעור בין 10 ל 20 דקות בהתאם לסוג המאפה והטכניקה שנלמד

גישה לכל החיים

מרגע ההצטרפות לסדנה את מקבלת אליה גישה לכל החיים. מיד עם ההצטרפות יישלח אלייך מייל עם לינק למערכת הסדנה, שם משפחה וסיסמה שאיתם תוכלי להיכנס אליה מתי וכמה פעמים שתרצי

חוברת מתכונים כתובים

בנוסף לשיעורים המצולמים, בתוך מערכת הסדנה תחכה לך גם חוברת מתכונים עם כמויות, הסברים כתובים ודגשים חשובים.

קבוצת וואצאפ להתייעצויות

במייל שלאחר הרישום תקבלי גם לינק לקבוצת וואטסאפ סגורה ובה תוכלי להתייעץ בכל נושא שעולה לך ולקבל תשובה ממני או מאחת המשתתפות

ליווי אישי מעכשיו ולתמיד

לסדנה גם ליווי אישי שלי בוואטסאפ שלא מוגבל בזמן. ככה שאם הצטרפת לסדנה היום ויש לך שאלה בעוד שנה, עדיין תקבלי מענה אישי ממני כי אני מאמינה שזה חלק בלתי נפרד מהסדנה

אם את נמצאת בדף הזה, אני יודעת שחשוב לך אוכל טעים ומפנק.
כזה שכל המשפחה והחברים יתמוגגו ממנו בכל סוף שבוע מחדש

הסדנה כרגע במחיר מבצע של:

294₪ בלבד
במקום 397₪

או:
98 ש"ח * 3 תשלומים ללא ריבית

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

ויש גם בונוס שווה במיוחד:
קובץ PDF עם 10 מתכוני בונוס נוספים

רוצה לקבל עוד רעיונות למילויים ועיצובים? לסדנה מצורף קובץ עם 10 מתכוני בונוס נוספים לשימושך

וכדי שלא יהיה לך על מה להתלבט..

אני כל כך בטוחה שתהני מהסדנה ותלמדי ממנה, ככה שאם לא תהיי מרוצה תקבלי החזר של 100% מהתשלום

(תקף ל-7 ימים מרכישת הסדנה)

אם מה שעובר לך בראש עכשיו זה משהו בסגנון:

״ומה אם אני לא אסתדר עם להכין את המתכונים לבד מהבית?״

או ״אני חייבת מישהו לידי שיראה לי״

אז זה חשש לגיטימי. כשאין לנו הרבה ניסיון במשהו,

אנחנו צריכים שמישהו ״יהיה איתנו״ בזמן ההכנה

ואז אנחנו חושבים שסדנאות פרונטליות זה הפיתרון.

אבל האמת היא…

שדווקא ההפך הוא הנכון.

הבעיה בסדנה פרונטלית היא שהרבה דברים מוכנים מראש

כי אין באמת זמן להכין ולחכות שהכל יהיה מוכן בסדנה עצמה, 

ככה שבפועל לא מכינים את כל התוצרים לבד

וגם מה שמכינים, מכינים פעם אחת בלבד במהלך הסדנה.

ובעצם אנחנו חוזרים הביתה עם דף מתכונים ועם הזיכרון שלנו בלבד.

ואז מה עשית בזה?

שילמת יותר כסף

על סדנה פרונטלית בשביל לא להכין לבד, ואת בכל זאת עושה לבד… מול חוברת מתכונים, ומול כל מליון הדגשים שנאמרו בסדנה, שרק חלק מהם נשארו בזיכרון שלך.

אז אם חשוב לך ללמוד באמת איך להתמקצע במשהו במטבח, סדנה דיגיטלית תעזור לך הרבה הרבה יותר.

למה?

כי מעבר לחוברת המתכונים, הסדנה עצמה נמצאת מולך ואת יכולה להשתמש בה לנצח

את לא צריכה להיזכר בכלום

כשאת במטבח את לא צריכה להיזכר בכלום, את פשוט מפעילה את הסרטון ועושה איתי ביחד גם שנה או שנתיים אחרי שהצטרפת לסדנה

ואם יש לך שאלות?

אז יש לך גם גישה לקבוצת הוואצאפ לשאול בה כל מה שתרצי, לתמיד 🙂 ככה נוודא שהמתכונים שלך יצאו מעולה פעם אחר פעם!

אז מי אני?

נעים להכיר, קוראים לי דניאל, ועד לפני כמה שנים גם אני לא חשבתי שעוגות טבעוניות יכולות להיות באמת טעימות. אבל עברתי לטבעונות ובתור חובבת מתוקים מושבעת, אמרתי לעצמי שאין מצב שאני מוותרת על קינוחים.

אז התחלתי ללמוד ולחקור את הנושא, למדתי בבית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ, ניסיתי וטעיתי המון, ולאט לאט גיליתי שאוכל וקינוחים טבעוניים יכולים להיות טעימים בטירוף, רק צריך להבין איך להכין אותם נכון.

ב – 6 השנים האחרונות הספקתי ללמד קונדיטוריה טבעונית ב'אסטלה', למכור מאות עוגות וקינוחים, לפתוח מקום משלי ללימוד קונדיטוריה טבעונית במסגרות קצרות וארוכות, להופיע בתוכניות בוקר ולהפיץ את הבשורה, לעבוד עם החברות המסחריות הכי גדולות במשק, לבנות תפריטים טבעוניים למסעדות ועוד ועוד 🙂

היום אני רוצה להעביר גם לך את הידע שלי רק בגרסה דיגיטלית, מורחבת ומושקעת יותר, שמשלבת ליווי אישי שלי.

"יש היום הרבה קורסים של אפייה, למה דווקא בקורס שלך?"

אולי יש הרבה קורסים של אפייה, אבל אין הרבה קורסים של אפייה טבעונית.

ולנסות למצוא תחליף ל-4 ביצים בעוגה תמיד יצא פחות מוצלח, מאשר לעבוד עם מתכון טבעוני טוב.

בסדנאות שלי יש מתכונים שווים שפיתחתי במשך שנים, שלא תמצאי בשום מקום אחר.

והכי חשוב -

ברוב הסדנאות והקורסים שקיימים היום, הדגש הוא על מתכונים. בסדנאות ובקורסים שלי, הדגש הוא על הטכניקה. המתכונים הם הבונוס. כי כשיש לך את הטכניקה הנכונה, את יודעת לשחק עם המתכון איך שתרצי: לשנות את רמת המתיקות, סוגי הקמחים, הטעמים, התוספות, ובאמת שהשמיים הם הגבול. זה ייקח אותך לרמה אחרת לגמרי וייתן לך חופש לא להיות תלויה יותר באף סדנה או מתכון ברשת, אלא רק בעצמך ובידע שרכשת.

מה יש לבוגרי הסדנאות להגיד?

שאלות נפוצות:

כמו שצוין למעלה, תקבלי 100% מהכסף בחזרה במידה והסדנה לא עזרה לך. 

אין צורך בניסיון קודם כלל. אני מלמדת את הכל ממש מהבסיס ככה שגם בלי ניסיון כלל, אפשר להצליח להכין הכל.

רובכן לחלוטין תצליחו על הניסיון הראשון! ההסברים פשוטים וברורים ואין סיבה שלא תצליחו כבר בפעם הראשונה. והתוצאה תלך ותצא יפה יותר ומדויקת יותר ככל שתמשיכו להכין 

בהחלט. בפרק הראשון של הסדנה מצורפת חוברת מתכונים מפורטת עם כל חומרי הגלם והוראות ההכנה, וגם חוברת מתכוני בונוס לעוד מילויים וגיוונים

לסדנה יש ליווי אישי שלי וגם קבוצת וואטסאפ ייעודית שבה אפשר לשאול שאלות ולקבל מענה ממני או מאחת המשתתפות האחרות שכבר הכינה

נקודה מצוינת ובדיוק בגלל זה יש לך ליווי אישי שלי. מה הכוונה? אני אדאג לדבר איתך ולבדוק איך את מסתדרת והאם את צריכה ממני עזרה שמעכבת אותך בהתקדמות.

בנוסף לזה, התמונות בקבוצת הוואטסאפ כבר יעשו לך חשק (; 

תתכונני להתאהב באפייה טבעונית

דילוג לתוכן