קינוחים מבחינתך זו אומנות, ריח של מאפים זה ריח יותר טוב משל כל בושם, ולהכין עוגות זה הדבר הכי כיף בעולם
את בטח מאלו ששומרות מתכונים מהאינסטגרם בכל פעם שרואה אחד כזה שווה, ובכללי זה פשוט תחביב שהיית יכולה לעשות כל היום אם היה לך זמן 😉
כי אין משהו מלהיב יותר מלהגיע לחברים או משפחה עם קינוח, עוגה או מאפה שווה שהכנת מאפס.
יכול להיות שכבר קנית סדנה שלי וזה רק עשה לך חשק לעוד נושאים.. ויכול להיות שאת חושבת על סדנה אבל פשוט בא לך את כולן ואת לא מצליחה לבחור מביניהן..
אז בדיוק בשביל אנשים כמוך..
קורס דיגיטלי שכולל בתוכו את כל הנושאים המרכזיים בעולם הקונדיטוריה והמאפים הטבעוניים:
מלוחים ומתוקים, קלים ומורכבים יותר, אבל הכי חשוב – כולם מרגישים לגמרי כמו המקור
אילו נושאים כלולים בקורס המורחב?
נלמד להכין את החטיפים הכי שווים שתמיד רואים בסופר או בבית קפה ומתים לטעום כזה גם בגרסה טבעונית: פררו רושה, רפאלו, טים טאם, טופיפי ועוד. מלבד המתכונים נלמד טכניקות להכנת קרמל מסוגים שונים, עבודה עם שוקולד ועם בצקים שונים ועוד
נלמד להכין של בצק שמרים טבעוני כולל כל הטכניקה והדגשים החשובים, וכל סוגי הבצקים הקלאסיים - על בסיס שמן, על בסיס חמאה, בריוש מלוח, בריוש מתוק ועוד. בנוסף נלמד להכין מגוון של מילויים שישמשו אתכם לעוד הרבה מאפים וקינוחים נוספים כמו מילוי שוקולד, מילוי קינמון, קרם שקדים ומליות מלוחות
נלמד איך להכין עוגות בחושות בטעמים, תוספות ומרקמים שונים, וגם בכמויות גדולות. ובעיקר נלמד איך לקחת מתכון בסיסי ולשנות אותו לפי הטעם האישי של כל אחד: באיזה קמחים אפשר להשתמש, באיזה סוגי סוכר, ואילו תוספות אפשר לשלב, ככה שתוכלו להכין את העוגות ממש לפי הטעם שאתם והמשפחה אוהבים
נלמד להכין סופגניות טבעוניות מ - א' ועד ת': איך להכין בצק שמרים אוורירי, לעצב אותו ולטגן / לאפות אותו ככה שנקבל סופגנייה עגולה, אוורירית ויפייפה עם פס לבן קלאסי, וגם איך להכין מילויים מיוחדים כמו גנאשים, קרם פטיסייר, קישוטים כמו דפי שוקולד, פופקורן מקורמל ועוד ועוד
אם פעם ניסית להכין מרנג טבעוני והוא פשוט השתטח לך על כל התבנית, זה לגמרי בשבילך. נלמד להכין מרנג טבעוני ב - 3 טכניקות שונות, וממנו להכין קינוחים מרשימים וטעימים כמו פבלובה, קרמבו, מרמשלו ואפילו מקרונים. ומה הכי מלהיב? שזה מרגיש בטעם בדיוק כמו המקור
כאן נעלה שלב ונכין פרלינים וממתקים לגמרי לבד, בשיטה פשוטה שמתאימה למטבח הביתי. נלמד 4 שיטות טמפרור ולאחר מכן נלמד להכין ממתקים ופרלינים משוקולדים ובמילויים שונים, כגון גנאשים, קרמל, טופי פירות ועוד נלמד את כל השלבים כולל צביעת הפרלינים, הרכבה ומילוי, עד ליצירה של ממתקים יפייפיים שנראים כאילו יצאו משוקולטרי
נלמד איך להכין בצק עלים לגמרי מאפס: כי זה כיף, כי זה הרבה יותר טעים מבצק קנוי, וכי ככה נוכל להגיש קינוח בלב שלם ולדעת שאנחנו יודעים אילו מרכיבים שמו בו. בנוסף לבצק עצמו נלמד להכין מילויים וקרמים שיהפכו את הבצק למאפים מדהימים כמו בורקס גבינה, מילפיי, אוזני פיל ועוד
איך זה עובד?
הקורס היא קורס דיגיטלי מוקלט מראש ומחולקת לשיעורים מצולמים. בכל שיעור נלמד מתכון ובתוכו את הטכניקה שרלוונטית לו
אורך כל שיעור בין 10 ל 20 דקות בהתאם למתכון והטכניקה שנלמד
מרגע ההצטרפות לקורס את מקבלת אליו גישה לכל החיים. מיד עם ההצטרפות יישלח אלייך מייל עם לינק למערכת של כל סדנה, שם משתמש וסיסמה שאיתם תוכלי להיכנס אליה מתי וכמה פעמים שתרצי
נוסף לשיעורים המצולמים, בתוך מערכת הקורס תחכה לך גם חוברת מתכונים לכל נושא, ובה כמויות, הסברים כתובים ודגשים חשובים
במייל שלאחר הרישום תקבלי גם לינק לקבוצת וואטסאפ סגורה ובה תוכלי להתייעץ בכל נושא שעולה לך ולקבל תשובה ממני או מאחת המשתתפות
לקורס יש גם ליווי אישי שלי בוואטסאפ שלא מוגבל בזמן. ככה שאם הצטרפת לקורס היום ויש לך שאלה בעוד שנה, עדיין תקבלי מענה אישי ממני כי אני מאמינה שזה חלק בלתי נפרד מהסדנה
המחיר המלא של כל הסדנאות הוא 2,756 ש"ח
במידה ותרכשי את הסדנאות במסגרת הקורס, תקבלי אותו ב:
1,490 ₪ בלבד
או:
496 ש"ח * 3 תשלומים ללא ריבית
שימי לב שהמחיר הוא מחיר זמני ועולה בסוף החודש
שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון
״ומה אם אני לא אסתדר עם להכין את המתכונים לבד מהבית?״
או ״אני חייבת מישהו לידי שיראה לי״
אז זה חשש לגיטימי. כשאין לנו הרבה ניסיון במשהו,
אנחנו צריכים שמישהו ״יהיה איתנו״ בזמן ההכנה
ואז אנחנו חושבים שסדנאות פרונטליות זה הפיתרון.
הבעיה בסדנה פרונטלית היא שהרבה דברים מוכנים מראש
כי אין באמת זמן להכין ולחכות שהכל יהיה מוכן בסדנה עצמה,
ככה שבפועל לא מכינים את כל התוצרים לבד
וגם מה שמכינים, מכינים פעם אחת בלבד במהלך הסדנה.
ובעצם אנחנו חוזרים הביתה עם דף מתכונים ועם הזיכרון שלנו בלבד.
על סדנה פרונטלית בשביל לא להכין לבד, ואת בכל זאת עושה לבד… מול חוברת מתכונים, ומול כל מליון הדגשים שנאמרו בסדנה, שרק חלק מהם נשארו בזיכרון שלך.
כי מעבר לחוברת המתכונים, הסדנה עצמה נמצאת מולך ואת יכולה להשתמש בה לנצח
כשאת במטבח את לא צריכה להיזכר בכלום, את פשוט מפעילה את הסרטון ועושה איתי ביחד גם שנה או שנתיים אחרי שהצטרפת לסדנה
אז יש לך גם גישה לקבוצת הוואצאפ לשאול בה כל מה שתרצי, לתמיד 🙂 ככה נוודא שהמתכונים שלך יצאו מעולה פעם אחר פעם!
נעים להכיר, קוראים לי דניאל, ועד לפני כמה שנים גם אני לא חשבתי שעוגות טבעוניות יכולות להיות באמת טעימות. אבל עברתי לטבעונות ובתור חובבת מתוקים מושבעת, אמרתי לעצמי שאין מצב שאני מוותרת על קינוחים.
אז התחלתי ללמוד ולחקור את הנושא, למדתי בבית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ, ניסיתי וטעיתי המון, ולאט לאט גיליתי שאוכל וקינוחים טבעוניים יכולים להיות טעימים בטירוף, רק צריך להבין איך להכין אותם נכון.
ב – 6 השנים האחרונות הספקתי ללמד קונדיטוריה טבעונית ב'אסטלה', למכור מאות עוגות וקינוחים, לפתוח מקום משלי ללימוד קונדיטוריה טבעונית במסגרות קצרות וארוכות, להופיע בתוכניות בוקר ולהפיץ את הבשורה, לעבוד עם החברות המסחריות הכי גדולות במשק, לבנות תפריטים טבעוניים למסעדות, לבנות קהילה של 37 אלף עוקבים ברשתות החברתיות ועוד 🙂
היום אני רוצה להעביר גם לך את הידע שלי רק בגרסה דיגיטלית, מורחבת ומושקעת יותר, שמשלבת ליווי אישי שלי.
מה יש לבוגרי הסדנאות להגיד?
“אני קניתי בעבר כמה סדנאות דיגיטליות ולא השתמשתי בהן. או שהמידע לא היה רלוונטי או שלא הרגשתי שזה באמת יעיל. אבל לסדנאות של דניאל אני חוזרת שוב ושוב ושוב..״
מעיין פרנקל מאור יהודה:
“אני חייבת להגיד שזה פשוט שמיים וארץ ממה שזה היה בהתחלה. לפני זה הייתי קלולסית במטבח
ואז עשיתי את הקורסים של דניאל וזה בעיקר נתן לי ידע ובטחון. וכמובן שהתוצאות השתפרו פלאים״
חגית דיין ממכמורת:
“אחרי המעבר לטבעונות היה לי קושי גדול בכל עניין המתוקים. הידע שלמדתי בסדנה של דניאל הציל אותי! היום אני אופה בבית רק טבעוני״
מור פיסטינר מתל אביב:
“אני סופר ממליצה על הסדנאות של דניאל. כל הכיף זה שיש את הסדנה הזאת אחת ולתמיד אז כל פעם שאני לא נוגעת בנושאים הרבה זמן, אני יכולה לחזור ולהתאמן. המלצה חמה 🙂 ״
אושר אלדד מהוד השרון:
מוכנה להתחיל להכין קינוחים ומאפים ברמה שלא הכרת?
שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון
שאלות נפוצות:
ניתן לעשות זאת במידה והצטרפת לסדנה אחת או שניים.
אם זה המצב, תשלחי לי הודעה ואשלח לך לינק להשלמת הרכישה
זה לגמרי אפשרי! כל נושא הוא ברמת מורכבות שונה (לדוגמא – עוגות בחושות ברמה יותר פשוט מטפרור), אבל כל הסדנאות מותאמות למטבח הביתי ולא דורשות ניסיון קודם, ככה שהכל אפשר להצליח בצורה מדהימה ממש בפעמים הראשונות
לכל סדנה יש ליווי אישי שלי וגם קבוצת וואטסאפ ייעודית שבה אפשר לשאול שאלות ולקבל מענה ממני או מאחת המשתתפות האחרות שכבר הכינה
כמעט את כל חומרי הגלם אפשר למצוא בכל סופר – זה משתנה בהתאם לסדנה. מה שלא, אפשר למצוא בכל חנויות האפייה המתמחות וגם מצורפת לכל סדנה רשימה עם השמות והכתובות של החנויות האלו (עם אופציות למשלוחים)
היי דניאל, יש לי שאלה: