את מכירה את הסיטואציה הזאת

 שאת מגיעה לארוחת שישי ויש מלא קינוחים על השולחן אבל אף אחד מהם לא טבעוני? זה יכול במקרה הרע להתלוות למשפט כמו 'מה אבל אולי כן תאכלי?יש בזה רק ביצה אחת' או במקרה הטוב לקבל כדור תמרים ולהסתכל על כולם אוכלים עוגת מוס אוורירית ומפנקת..

 שאת מגיעה לארוחת שישי ויש מלא קינוחים על השולחן אבל אף אחד מהם לא טבעוני?
זה יכול במקרה הרע להתלוות למשפט כמו 'מה אבל אולי כן תאכלי? יש בזה רק ביצה אחת'
או במקרה הטוב לקבל כדור תמרים ולהסתכל על כולם אוכלים עוגת מוס אוורירית ומפנקת..

יכול להיות שהתחלת להיות טבעונית לא מזמן ולמרות שחיפשת, לא נתקלת במתכונים טבעוניים שבאמת יוצאים טוב ושכולם יוכלו להתלהב מהם.

ויכול להיות שהבת או הבן שלך טבעוניים ואת נאלצת לטרוח ולהכין 2 עוגות כל פעם וגם אז, העוגה הטבעונית אף פעם לא יוצאת לך מוצלחת כמו העוגה השניה עם הביצים. 

ואיזה מתסכל זה להרגיש שטרחת לחינם..

עכשיו תדמייני,

שלא משנה אם את טבעונית בעצמך או מישהו מבני המשפחה שלך טבעוני – את לא צריכה יותר להסתבך!

תמיד יש לך מתכון לעוגה המושלמת שכולם יכולים לאכול ממנה, כזאת שלמרות שאולי יש גם עוגות חלביות על השולחן, בסוף ירצו לאכול רק אותה מרוב שהיא טעימה.

לא משנה אם מי שיושב בשולחן טבעוני, אלרגי לחלב, שומר כשרות, או כזה שלא מתחבר בכלל לטבעונות. כי היא פשוט טעימה לו אז מה זה משנה בעצם 🙂

איך להכין עוגות בחושות שאף אחד לא יאמין שהן טבעוניות

סדנה דיגיטלית עם ליווי אישי צמוד שבה אלמד אותך איך להכין עוגות טבעוניות שמתאימות לכל סיטואציה ושכולם ירצו לאכול! 
גם אם אין לך ניסיון בכלל וגם אם ניסית כבר להכין עוגות בחושות שפשוט לא יצאו לך טוב

למה דווקא להכין עוגות בחושות?

מתאימות לכל מצב

עוגה בחושה זאת העוגה הכי פשוטה שיש ולמרות זאת, יש לה קסם שאין לאף עוגה אחרת. היא מתאימה לכל מצב, לכל שעה וסיטואציה ביום. בין אם זה לקפה של הבוקר, או לסיום של ארוחה כבדה, ואין מישהו שיגיד לה לא.

15 דקות גג

זו עוגה שלוקח 10-15 דקות להכין ובעזרת הטכניקה הנכונה, אין אחד שלא יצליח להכין אותה בצורה מושלמת.

הגרסה הטבעונית היא לא פחות ממושלמת

במתכונים של עוגות לא טבעוניות לרוב תמצאו המון ביצים,כשעובדים מראש עם מתכונים שמלכתחילה טבעוניים (וטובים), העוגה יוצאת אוורירית ונימוחה ועם טעמים מדהימים!

המון גרסאות שיתאימו לטעם של כל אחד

אחרי הסדנה תדעי לקחת כל מתכון ולתת לו המון גרסאות משלך - לשנות אותו לרמת מתיקות שאת אוהבת, להשתמש בקמח שמועדף עלייך, בתוספות שהמשפחה אוהבת ובקישוטים שהכי יפים בעינייך

לא צריך שום מיכשור מיוחד

כל מה שתצטרכי לטובת הסדנה זה קערה, מטרפה ולקקן. בלי שום ציוד מסובך שצריך לקנות בחנויות מיוחדות

חומרי גלם שאפשר למצוא בכל סופר

את כל חומרי הגלם תוכלי למצוא במכולת מתחת לבית. אין כאן מצרכים מוזרים שצריך להתאמץ ולחפש.

למה ללמוד בסדנה ולא פשוט ממתכונים ברשת?

מתכונים לעוגות בחושות יש בשפע אבל אם כבר ניסית אותם את יודעת ש:

מה נלמד להכין בסדנה?

פרק 01
עוגת תפוזים

תגלי איך להכין עוגה עסיסית ואוורירית שהולכת להפוך לקבועה אצלך במטבח וכמה כללים חשובות שיהפכו עוגה דחוסה ובינונית, לאוורירית ומושלמת

פרק 02
עוגת אגסים ותבלינים

תגלי איך להכין לשלב פירות טריים בעוגה ואיך אפשר להמיר קמחים, סוכרים ושמן בעוגות בחושות לפי ההעדפה שלך

פרק 03
עוגת קינמון וקראמבל

תגלי את טכניקת ההכנה של עוגות על בסיס חמאה טבעונית, וגם איך להכין קראמבל קראנצ'י שישתלב עם כל עוגה בחושה

פרק 04
עוגת בננות ושוקולד מריר

תגלי את הטכניקה הנכונה להכנת עוגות בחושות בכמויות גדולות

פרק 05
עוגת פיסטוק פטל

תגלי איך לעבוד עם מחיות אגוזים, איך לשלב תוספות בעוגה ואיך מכינים אייסינג

פרק 06
עוגת שוקולד אספרסו חלווה

בפרק הזה אני נותנת לכן הצצה לאיך מטבענים עוגה? איזה המרות צריך לעשות ועל איזה דגשים לשים לב. ככה תוכלו לטבען כל עוגה בחושה שתרצו בהצלחה

פרק 07
עוגת תמרים ורוטב טופי

נלמד להכין קרמל שממנו נכין רוטב טופי שמתאים להמון שימושים במטבח

פרק 08
עוגת שוקולד ומרנג

נלמד להכין מרנג טבעוני בטכניקה הצרפתית וממנו נכין עוגת שוקולד עם קראסט משגע

איך זה עובד?

סדנה דיגיטלית

הסדנה היא סדנה דיגיטלית מוקלטת מראש ומחולקת ל - 8 שיעורים מצולמים. בכל שיעור נלמד מתכון ובתוכו את הטכניקה שרלוונטית לו

שיעורים קצרים

אורך כל שיעור בין 10 ל 25 דקות בהתאם לסוג העוגה והטכניקה שנלמד

גישה לכל החיים

מרגע ההצטרפות לסדנה את מקבלת אליה גישה לכל החיים. מיד עם ההצטרפות יישלח אלייך מייל עם לינק למערכת הסדנה, שם משפחה וסיסמה שאיתם תוכלי להיכנס אליה מתי וכמה פעמים שתרצי

חוברת מתכונים כתובים

בנוסף לשיעורים המצולמים, בתוך מערכת הסדנה תחכה לך גם חוברת מתכונים עם כמויות, הסברים כתובים ודגשים חשובים

קבוצת וואצאפ להתייעצויות

במייל שלאחר הרישום תקבלי גם לינק לקבוצת וואטסאפ סגורה ובה תוכלי להתייעץ בכל נושא שעולה לך ולקבל תשובה ממני או מאחת המשתתפות

ליווי אישי מעכשיו ולתמיד

לסדנה גם ליווי אישי שלי בוואטסאפ שלא מוגבל בזמן. ככה שאם הצטרפת לסדנה היום ויש לך שאלה בעוד שנה, עדיין תקבלי מענה אישי ממני כי אני מאמינה שזה חלק בלתי נפרד מהסדנה

אם את נמצאת בדף הזה, אני יודעת שחשוב לך אוכל טעים שיגרום לכולם להגיד ״אין מצב שזה טבעוני!״, ועוד יותר חשוב לך – מתכונים פשוטים וקלים 🙂

ולכן בחרתי להציע לך את ההצעה הזו,
כי היא תפורה בדיוק לאנשים כמוך.

אם את נמצאת בדף הזה, אני יודעת שחשוב לך אוכל טעים שיגרום לכולם להגיד ״אין מצב שזה טבעוני!״,
ועוד יותר חשוב לך – מתכונים פשוטים וקלים 🙂

ולכן בחרתי להציע לך את ההצעה הזו,
כי היא תפורה בדיוק לאנשים כמוך.

הסדנה כרגע במחיר מבצע של:

267₪ בלבד
במקום 367₪

או:
89 ש"ח * 3 תשלומים ללא ריבית

שימי לב
המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

וכדי שלא יהיה לך על מה להתלבט..

אני כל כך בטוחה שתהני מהסדנה ותלמדי ממנה, ככה שאם לא תהיי מרוצה תקבלי החזר של 100% מהתשלום

(תקף ל-7 ימים מרכישת הסדנה)

אם מה שעובר לך בראש עכשיו זה משהו בסגנון:

״ומה אם אני לא אסתדר עם להכין את המתכונים לבד מהבית?״

או ״אני חייבת מישהו לידי שיראה לי״

אז זה חשש לגיטימי. כשאין לנו הרבה ניסיון במשהו,

אנחנו צריכים שמישהו ״יהיה איתנו״ בזמן ההכנה

ואז אנחנו חושבים שסדנאות פרונטליות זה הפיתרון.

אבל האמת היא…

שדווקא ההפך הוא הנכון.

הבעיה בסדנה פרונטלית היא שהרבה דברים מוכנים מראש

כי אין באמת זמן להכין ולחכות שהכל יהיה מוכן בסדנה עצמה, 

ככה שבפועל לא מכינים את כל התוצרים לבד

וגם מה שמכינים, מכינים פעם אחת בלבד במהלך הסדנה.

ובעצם אנחנו חוזרים הביתה עם דף מתכונים ועם הזיכרון שלנו בלבד.

ואז מה עשית בזה?

שילמת יותר כסף

על סדנה פרונטלית בשביל לא להכין לבד, ואת בכל זאת עושה לבד… מול חוברת מתכונים, ומול כל מליון הדגשים שנאמרו בסדנה, שרק חלק מהם נשארו בזיכרון שלך.

אז אם חשוב לך ללמוד באמת איך להתמקצע במשהו במטבח, סדנה דיגיטלית תעזור לך הרבה הרבה יותר.

למה?

כי מעבר לחוברת המתכונים, הסדנה עצמה נמצאת מולך ואת יכולה להשתמש בה לנצח

את לא צריכה להיזכר בכלום

כשאת במטבח את לא צריכה להיזכר בכלום, את פשוט מפעילה את הסרטון ועושה איתי ביחד גם שנה או שנתיים אחרי שהצטרפת לסדנה

ואם יש לך שאלות?

אז יש לך גם גישה לקבוצת הוואצאפ לשאול בה כל מה שתרצי, לתמיד 🙂 ככה נוודא שהמתכונים שלך יצאו מעולה פעם אחר פעם!

אז מי אני?

נעים להכיר, קוראים לי דניאל, ועד לפני כמה שנים גם אני לא חשבתי שעוגות טבעוניות יכולות להיות באמת טעימות. אבל עברתי לטבעונות ובתור חובבת מתוקים מושבעת, אמרתי לעצמי שאין מצב שאני מוותרת על קינוחים.

אז התחלתי ללמוד ולחקור את הנושא, למדתי בבית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ, ניסיתי וטעיתי המון, ולאט לאט גיליתי שאוכל וקינוחים טבעוניים יכולים להיות טעימים בטירוף, רק צריך להבין איך להכין אותם נכון.

ב – 6 השנים האחרונות הספקתי ללמד קונדיטוריה טבעונית ב'אסטלה', למכור מאות עוגות וקינוחים, לפתוח מקום משלי ללימוד קונדיטוריה טבעונית במסגרות קצרות וארוכות, להופיע בתוכניות בוקר ולהפיץ את הבשורה, לעבוד עם החברות המסחריות הכי גדולות במשק, לבנות תפריטים טבעוניים למסעדות, לבנות קהילה של 37 אלף עוקבים ברשתות החברתיות ועוד 🙂

היום אני רוצה להעביר גם לך את הידע שלי רק בגרסה דיגיטלית, מורחבת ומושקעת יותר, שמשלבת ליווי אישי שלי.

מה יש לבוגרי הסדנאות להגיד?

מוכנה להתחיל להכין עוגות טבעוניות ברמה שלא הכרת?

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

שאלות נפוצות:

כמו שצוין למעלה, תקבלי 100% מהכסף בחזרה במידה והסדנה לא עזרה לך. 

אין צורך בניסיון קודם כלל. אני מלמדת את הכל ממש מהבסיס ככה שגם בלי ניסיון כלל, אפשר להצליח להכין הכל.

לחלוטין! הסדנה פשוטה וברגע שמבינים את הטכניקות החשובות, התוצאות המושלמות מגיעות 🙂

בהחלט. בפרק הראשון של הסדנה מצורפת חוברת מתכונים מפורטת עם כל חומרי הגלם והוראות ההכנה

לסדנה יש ליווי אישי שלי וגם קבוצת וואטסאפ ייעודית שבה אפשר לשאול שאלות ולקבל מענה ממני או מאחת המשתתפות האחרות שכבר הכינה

נקודה מצוינת ובדיוק בגלל זה יש לך ליווי אישי שלי. מה הכוונה? אני אדאג לדבר איתך ולבדוק איך את מסתדרת והאם את צריכה ממני עזרה שמעכבת אותך בהתקדמות.

בנוסף לזה, התמונות בקבוצת הוואטסאפ כבר יעשו לך חשק (; 

תתכונני להתאהב באפייה טבעונית

דילוג לתוכן