fbpx

איך להכין עוגות בחושות
שאף אחד לא יאמין שהן טבעוניות.

סדנה דיגיטלית עם ליווי אישי צמוד שתעלה לך את הביטחון במטבח הטבעוני,
ותהפוך את ההכנה של עוגות טבעוניות למספקת ומתגמלת.

צעד 1: צפי בסרטון הזה שיסביר לך הכל על הסדנה

צעד 2: לחצי על הכפתור כדי לגלות מה נכין בסדנה

אם את פה, כנראה שניסית להכין עוגות טבעוניות בעבר, לא פעם ולא פעמיים

הבעיה? זה היה מסובך, לא ברור וקשה מידי

ניסית להכין שוב ושוב ושוב. מצרכים שונים, מתכונים שונים, שיטות שונות

אבל כל פעם מחדש, התוצאה הסופית לא יצאה בכלל כמו שציפית

כן קראת כבר איך מחליפים ביצים, ולמה חשוב לשים לב. ועדיין זה פשוט לא יוצא מושלם

WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.25.12
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.18.21
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.20.48
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.21.18
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.21.54
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.22.54
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.23.48
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.24.22
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.25.12
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.18.21
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.20.48
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.21.18
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.21.54
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.22.54
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.23.48
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.24.22

אחרי הסדנה את:

WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.25.12
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.18.21
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.20.48
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.21.18
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.21.54
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.22.54
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.23.48
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.24.22
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.25.12
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.18.21
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.20.48
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.21.18
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.21.54
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.22.54
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.23.48
WhatsApp Image 2024-03-04 at 15.24.22

למה כל המתכונים שניסית באינטרנט עד היום לא הצליחו?

איך מכינים רוטב טופי, אייסינג וקראמבל שמרגישים ממש חלביים 

איך מכינים בחושה טבעונית מושלמת ולמה זה לא הצליח לך עד עכשיו

איך מחליפים ביצים וחלב בעוגות בחושות ובציפויים

למה העוגה צונחת לך אחרי האפייה או יוצאת דחוסה ולא מוכנה?

את כל הכללים החשובים שלא מגלים לך במתכונים האינטרנט

את טכניקת ההכנה של עוגות בכמויות גדולות

איך לאחסן את העוגות שישארו טעימות ועסיסיות להרבה זמן

למה כל המתכונים שניסית באינטרנט עד היום לא הצליחו?

איך מכינים רוטב טופי, אייסינג וקראמבל שמרגישים ממש חלביים 

איך מכינים בחושה טבעונית מושלמת ולמה זה לא הצליח לך עד עכשיו

איך מחליפים ביצים וחלב בעוגות בחושות ובציפויים

למה העוגה צונחת לך אחרי האפייה או יוצאת דחוסה ולא מוכנה?

את כל הכללים החשובים שלא מגלים לך במתכונים האינטרנט

את טכניקת ההכנה של עוגות בכמויות גדולות

איך לאחסן את העוגות שישארו טעימות ועסיסיות להרבה זמן

סילבוס הסדנה

פרק 01
עוגת תפוזים

תגלי איך להכין עוגה עסיסית ואוורירית שהולכת להפוך לקבועה אצלך במטבח וכמה כללים חשובות שיהפכו עוגה דחוסה ובינונית, לאוורירית ומושלמת

פרק 02
עוגת אגסים ותבלינים

תגלי איך להכין לשלב פירות טריים בעוגה ואיך אפשר להמיר קמחים, סוכרים ושמן בעוגות בחושות לפי ההעדפה שלך

פרק 03
עוגת קינמון וקראמבל

תגלי את טכניקת ההכנה של עוגות על בסיס חמאה טבעונית, וגם איך להכין קראמבל קראנצ'י שישתלב עם כל עוגה בחושה

פרק 04
עוגת בננות ושוקולד מריר

תגלי את הטכניקה הנכונה להכנת עוגות בחושות בכמויות גדולות

פרק 05
עוגת פיסטוק פטל

תגלי איך לעבוד עם מחיות אגוזים, איך לשלב תוספות בעוגה ואיך מכינים אייסינג

פרק 06
עוגת שוקולד אספרסו חלווה

בפרק הזה אני נותנת לכן הצצה לאיך מטבענים עוגה? איזה המרות צריך לעשות ועל איזה דגשים לשים לב. ככה תוכלו לטבען כל עוגה בחושה שתרצו בהצלחה

פרק 07
עוגת תמרים ורוטב טופי

נלמד להכין קרמל שממנו נכין רוטב טופי שמתאים להמון שימושים במטבח

פרק 08
עוגת שוקולד ומרנג

נלמד להכין מרנג טבעוני בטכניקה הצרפתית וממנו נכין עוגת שוקולד עם קראסט משגע

למה כדאי לך להצטרף לסדנה?

את לא צריכה

יש גם בונוסים

ליווי אישי בוואטסאפ​

תוכלי לשאול אותי באופן פרטני כל שאלה שרק תרצי, וגם אבדוק איך הולך לך במהלך הזמן הזה כדי לוודא שאת מתקדמת ומצליחה. הליווי יתבצע בוואטסאפ

קבוצת וואטסאפ סגורה לתמיכה​

בנוסף לליווי האישי, תקבלי גישה לקבוצת ווצאפ סגורה עם שאר משתתפי הסדנה שבה תקבלי ממני ומחברי הקבוצה מענה בכל דבר שתצטרכי

מעל 248 אנשים כבר הצטרפו לסדנה

עכשיו במחיר מבצע:
227₪

במקום 367₪

הסדנה פתוחה לשימוש ללא הגבלת זמן וכוללת ליווי אישי צמוד

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

אם עוד לא הכרנו, קוראים לי דניאל, ועד לפני כמה שנים גם אני לא חשבתי שעוגות טבעוניות יכולות להיות באמת טעימות

אבל עברתי לטבעונות ובתור חובבת מתוקים מושבעת, אמרתי לעצמי שאין מצב שאני מוותרת על קינוחים.

אז התחלתי ללמוד ולחקור את הנושא, למדתי בבית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ, ניסיתי וטעיתי המון, ולאט לאט גיליתי שאוכל וקינוחים טבעוניים יכולים להיות טעימים בטירוף, רק צריך להבין איך להכין אותם נכון.

ולאחר שנים של ניסיון, פיתחתי שיטה להכנת עוגות טבעוניות מושלמות

ובעזרת השיטה הזאת, להכין עוגות טבעוניות זה פשוט, ובעיקר כיף וסיפוק גדול

וברגע שתהיה לך את הטכניקה הזאת, תוכלי להכין כל בחושה טבעוניות שרק תרצי

ב- 6 שנים האחרונות העברתי סדנאות וקורסים פרונטליים לאלפי משתתפים

והיום אני רוצה להעביר גם לך את הידע שלי, רק בגרסה דיגיטלית, מורחבת ומושקעת יותר, שמשלבת ליווי אישי שלי.

64073d6dae20f2d5ecd10e59_arabic 209

מה יש לבוגרי הסדנאות להגיד?

“אני קניתי בעבר כמה סדנאות דיגיטליות ולא השתמשתי בהן. או שהמידע לא היה רלוונטי או שלא הרגשתי שזה באמת יעיל. אבל לסדנאות של דניאל אני חוזרת שוב ושוב ושוב..״

מעיין פרנקל מאור יהודה:

“אני חייבת להגיד שזה פשוט שמיים וארץ ממה שזה היה בהתחלה. לפני זה הייתי קלולסית במטבח
ואז עשיתי את הקורסים של דניאל וזה בעיקר נתן לי ידע ובטחון. וכמובן שהתוצאות השתפרו פלאים״

חגית דיין ממכמורת:

“אחרי המעבר לטבעונות היה לי קושי גדול בכל עניין המתוקים. הידע שלמדתי בסדנה של דניאל הצילה אותי! היום אני אופה בבית רק טבעוני״

מור פיסטינר מתל אביב:

“פעם להכין עוגה היה לי מאוד מפחיד ומסובך. פתאום להכין עוגה זה שטויות ואני יכולה לתקתק בצק שמרים מעכשיו לעכשיו ״

אושר אלדד מהוד השרון:

עכשיו יכול להיות שאת תוהה לעצמך…

“מה אם הסדנה לא תהיה טובה?”

“מה אם היא לא תחדש לי כלום?”

אלה חששות הגיוניים, ולכן יש לך אחריות של 100% מהכסף בחזרה.

אני כל כך בטוחה שהסדנה תשנה את הדרך שבה את מסתכלת על אפייה טבעונית ככה שאת תקבלי החזר של 100% מהכסף בחזרה במידה ואת לא מרוצה ממנה.

(תקף ל-14 ימים מרכישת הסדנה)

מוכנה להתחיל להכין עוגות טבעוניות ברמה שלא הכרת?

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

“פעם להכין עוגה היה לי מאוד מפחיד ומסובך. פתאום להכין עוגה טבעונית זה שטיות“

אושר אלדד

כמה דברים שחשוב שתדעי!

ניתן לחלק את התשלום ל-3 תשלומים (ללא ריבית!)

מחיר הסדנה כולל ליווי אישי ללא הגבלת זמן

הסדנה היא דיגיטלית, מוקלטת ופתוחה עבורך לשימוש ללא הגבלת זמן

מוכנה להפוך למאסטרית באפייה טבעונית? 

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

יש לך שאלות?
כל התשובות כאן!

כמו שצוין למעלה, תקבלי 100% מהכסף בחזרה במידה והסדנה לא עזרה לך. 

אין צורך בניסיון קודם כלל. אני מלמדת את הכל ממש מהבסיס ככה שגם בלי ניסיון כלל, אפשר להצליח להכין הכל.

בכלל לא. הסדנה מותאמת למטבח הביתי ואין צורך בציוד מיוחד – רק תנור ביתי.

לחלוטין! הסדנה פשוטה וברגע שמבינים את הטכניקות החשובות, התוצאות המושלמות יגיעו 🙂

בוודאי. בפרק הראשון של הסדנה מצורפת חוברת מתכונים מפורטת עם כל חומרי הגלם והוראות ההכנה

לסדנה יש ליווי אישי שלי וגם קבוצת וואטסאפ ייעודית שבה אפשר לשאול שאלות ולקבל מענה ממני או מאחת המשתתפות האחרות שכבר הכינה

בכלל לא 🙂 חומרי הגלם פשוטים ותוכלי למצוא אותם בכל בסופר.

שאלה מצוינת ובדיוק בגלל זה יש לך ליווי אישי שלי. 

מה הכוונה? אני אדאג לדבר איתך ולבדוק איך את מסתדרת והאם את צריכות ממני עזרה שמעכבת אותך בהתקדמות.

בנוסף לזה, אתן לך תזכורות לצפיה כדי לוודא שאת מתקדמת 🙂

לא מרוצה מהסדנה? קבלי 100% מהכסף בחזרה. 

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון