וכשכולם יגיעו למשרד ולחברים עם סופגניות קנויות, את הולכת להגיע עם כאלה שהן גם יפות יותר, גם טעימות יותר, וכאלו שהכנת לגמרי בעצמך! (אז הן יהיו גם הרבה יותר זולות 😉
וכשכולם יגיעו למשרד ולחברים עם סופגניות קנויות,
את הולכת להגיע עם כאלה שהן גם יפות יותר, גם טעימות יותר,
וכאלו שהכנת לגמרי בעצמך! (אז הן יהיו גם הרבה יותר זולות 😉
יכול להיות שמעולם לא ניסית להכין סופגניות טבעוניות לבד,
ויכול להיות שניסית אבל קיבלת תוצאה מבאסת –
הבצק יצא דחוס ולא תפח כמו שצריך, הצורה של הסופגניות לא יצאה עגולה ויפה כמו שרצית, ושלא נדבר בכלל על הפס הלבן הזה
אבל ממש לא בטעם מפנק ובעיצובים מעלפים כמו הסופגניות המטורפות
בקונדיטוריות שמחכים להן כל השנה
ובדיוק בשביל זה יצרתי את
סדנת סופגניות טבעוניות מ א' ועד ת'
סדנה שמלמדת איך להכין סופגניות טבעוניות שהולכות לגנוב את כל ההצגה!
בין אם את מחכה כל השנה לסופגנייה הכי פשוטה עם הריבה ואבקת הסוכר,
ובין אם את אוהבת סופגניות עם מילויים וקישוטים מטורפים – זו הסדנה בשבילך
למה דווקא סדנת סופגניות?
זה באמת אחד הדברים הכיפיים שאני מחכה להם כל שנה, ואין תחליף להתרגשות הזו שהסופגניות מתחילות לתפוח בשמן (או בתנור) ואת מבינה שזה יצא כמו שחלמת.
לא תצטרכי יותר להתפשר על לביבות כשכולם אוכלים סופגניות מקושטות ומגרות מקונדיטוריה שווה. השנה כולם הולכים לאכול את הסופגניות שאת הכנת. כי הן יהיו יותר טעימות בהרבה מהחלביות.
אולי את מסתכלת על זה ואומרת 'טוב אבל לי זה לא יצא ככה..' אז אני רוצה לספר לך שזה הולך לצאת לך כלכך יפה וטעים שאת תהיי בשוק!
למרות שלרוב תמצאי במתכונים לסופגניות ביצים וחמאה (ושלא נתחיל לדבר על המילויים והקישוטים..), כשמכינים נכון את הגרסה הטבעונית היא יוצאת פשוט מושלם ואף אחד לא ישים לב להבדל
אחרי הסדנה את תדעי להכין אינסוף טעמים לקרמים, ציפויים וקישוטים מתוך המתכונים שנלמד בסדנה.
כל מה שתצטרכי לטובת הסדנה זה קערה, מערוך ולקקן. מיקסר ביתי ייקל על הלישה אבל גם בלישה ידנית אפשר להצליח להכין הכל 🙂
את כל חומרי הגלם תוכלי למצוא במכולת מתחת לבית. אין כאן מצרכים מיוחדים שצריך להתאמץ ולחפש
סדנת סופגניות טבעוניות
מ א' ועד ת'
איך להכין סופגניות טבעוניות שהולכות לגנוב את כל ההצגה
סדנה דיגיטלית עם ליווי אישי צמוד שלי, שבה אלמד אותך איך להכין סופגניות יפייפיות וטעימות
שתוכלי לפנק בהן את כל מי שאת אוהבת, ואין אחד שלא יהיה מאושר לקבל אותן
ויהיה בהלם שזה נראה ובטעם בדיוק כמו של אלו החלביות בקונדיטוריות
למה ללמוד בסדנה ולא פשוט ממתכונים ברשת?
אפשר למצוא קצת מתכונים ברשת אבל אם כבר ניסית אותם את יודעת ש:
מה נלמד להכין בסדנה?
נלמד להכין בצק שמרים טבעוני, ליצור כדורים עגולים ומדויקים, ולטגן בצורה נכונה ככה שהסופגניות יהיו אפויות מבפנים וזהובות ועם פס לבן ויפה מבחוץ
נלמד להכין גרסאות טבעוניות לגנאש שוקולד מריר יציב, גנאש שוקולד לבן ופטל, קרם פטיסייר, קרם גבינה ואייסינג ורוד משמח. כל אלו ישמשו אותך להמון קינוחים נוספים במטבח
נלמד להכין קישוטים שגם הם ישמשו אותך להמון קינוחים ועוגות נוספות: פופקורן מקורמל, פקאנים מקורמלים ודפי שוקולד
נלמד איך לעצב מכל מה שלמדנו 6 סופגניות שהן הכי וואו שדמיינת: סופגניית סנט אונורה, סופגניית קרם פטיסייר ותותים, סופגניית יומולדת, סופגניית פיסטוק, סופגניית טריפל שוקולד וסופגניית קרם פטיסייר ופופקורן מקורמל
איך זה עובד?
הסדנה היא סדנה דיגיטלית מוקלטת מראש ומחולקת ל - 16 שיעורים מצולמים. בכל שיעור נלמד מתכון לקרם / קישוט / עיצוב ושל הסופגניות עצמן כמובן
המתכונים פשוטים להכנה בבית וכל סרטון הוא באורך של עד 10 דקות
מרגע ההצטרפות לסדנה את מקבלת אליה גישה לכל החיים. מיד עם ההצטרפות יישלח אלייך מייל עם לינק למערכת הסדנה, שם משתמש וסיסמה שאיתם תוכלי להיכנס אליה מתי וכמה פעמים שתרצי
בנוסף לשיעורים המצולמים, בתוך מערכת הסדנה תחכה לך גם חוברת מתכונים עם כמויות, הסברים כתובים ודגשים חשובים, וגם חוברת עם חנויות מומלצות לחומרי גלם וציוד אפייה
במייל שלאחר הרישום תקבלי גם לינק לקבוצת וואטסאפ סגורה ובה תוכלי להתייעץ בכל נושא שעולה לך ולקבל תשובה ממני או מאחת המשתתפות
לסדנה גם ליווי אישי שלי בוואטסאפ שלא מוגבל בזמן. ככה שאם הצטרפת לסדנה היום ויש לך שאלה בחנוכה הבא, עדיין תקבלי מענה אישי ממני כי אני מאמינה שזה חלק בלתי נפרד מהסדנה
ומה ההשקעה שלך?
הסדנה כרגע במחיר מבצע של:
317₪ בלבדבמקום 397₪
או:
105 ש"ח * 3 תשלומים ללא ריבית
שימי לב שהמחיר יכול לעלות בכל רגע נתון
שימי לב שהמחיר יכול לעלות בכל רגע נתון
״ומה אם אני לא אסתדר עם להכין את המתכונים לבד מהבית?״
או ״אני חייבת מישהו לידי שיראה לי״
אז זה חשש לגיטימי. כשאין לנו הרבה ניסיון במשהו,
אנחנו צריכים שמישהו ״יהיה איתנו״ בזמן ההכנה
ואז אנחנו חושבים שסדנאות פרונטליות זה הפיתרון.
הבעיה בסדנה פרונטלית היא שהרבה דברים מוכנים מראש
כי אין באמת זמן להכין ולחכות שהכל יהיה מוכן בסדנה עצמה,
ככה שבפועל לא מכינים את כל התוצרים לבד
וגם מה שמכינים, מכינים פעם אחת בלבד במהלך הסדנה.
ובעצם אנחנו חוזרים הביתה עם דף מתכונים ועם הזיכרון שלנו בלבד.
על סדנה פרונטלית בשביל לא להכין לבד, ואת בכל זאת עושה לבד… מול חוברת מתכונים, ומול כל מליון הדגשים שנאמרו בסדנה, שרק חלק מהם נשארו בזיכרון שלך.
כי מעבר לחוברת המתכונים, הסדנה עצמה נמצאת מולך ואת יכולה להשתמש בה לנצח
כשאת במטבח את לא צריכה להיזכר בכלום, את פשוט מפעילה את הסרטון ועושה איתי ביחד גם שנה או שנתיים אחרי שהצטרפת לסדנה
אז יש לך גם גישה לקבוצת הוואצאפ לשאול בה כל מה שתרצי, לתמיד 🙂 ככה נוודא שהמתכונים שלך יצאו מעולה פעם אחר פעם!
נעים להכיר, קוראים לי דניאל, ועד לפני כמה שנים גם אני לא חשבתי שעוגות טבעוניות יכולות להיות באמת טעימות. אבל עברתי לטבעונות ובתור חובבת מתוקים מושבעת, אמרתי לעצמי שאין מצב שאני מוותרת על קינוחים.
אז התחלתי ללמוד ולחקור את הנושא, למדתי בבית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ, ניסיתי וטעיתי המון, ולאט לאט גיליתי שאוכל וקינוחים טבעוניים יכולים להיות טעימים בטירוף, רק צריך להבין איך להכין אותם נכון.
ב – 6 השנים האחרונות הספקתי ללמד קונדיטוריה טבעונית ב'אסטלה', למכור מאות עוגות וקינוחים, לפתוח מקום משלי ללימוד קונדיטוריה טבעונית במסגרות קצרות וארוכות, להופיע בתוכניות בוקר ולהפיץ את הבשורה, לעבוד עם החברות המסחריות הכי גדולות במשק, לבנות תפריטים טבעוניים למסעדות ועוד ועוד 🙂
היום אני רוצה להעביר גם לך את הידע שלי רק בגרסה דיגיטלית, מורחבת ומושקעת יותר, שמשלבת ליווי אישי שלי.
שאלות נפוצות:
אין צורך בניסיון קודם כלל. אני מלמדת את הכל ממש מהבסיס ככה שגם בלי ניסיון כלל, אפשר להצליח להכין הכל.
רובכן לחלוטין תצליחו על הניסיון הראשון! ההסברים פשוטים וברורים ואין סיבה שלא תצליחו כבר בפעם הראשונה. והתוצאה תלך ותצא יפה יותר ומדויקת יותר ככל שתמשיכו להכין
בהחלט. בפרק הראשון של הסדנה מצורפת חוברת מתכונים מפורטת עם כל חומרי הגלם והוראות ההכנה.
לסדנה יש ליווי אישי שלי וגם קבוצת וואטסאפ ייעודית שבה אפשר לשאול שאלות ולקבל מענה ממני או מאחת המשתתפות האחרות שכבר הכינה
היי דניאל, יש לי שאלה: