fbpx

מה אם הייתי אומרת לך שיש חוברת אחת, שתפתור את כל הבעיות שלך באפייה טבעונית?

חוברת שתגלה לך דברים כמו:

ובשורה התחתונה?

עשרות טיפים סודיים שיחשפו בפנייך את הדרך להשתמש בחומרי גלם טבעוניים בצורה האידאלית​

אם היית רוצה חוברת כזו,
יש לך הזדמנות לקבל אותה עכשיו.

WhatsApp Image 2024-03-20 at 13.14.14
WhatsApp Image 2024-03-20 at 13.12.43
WhatsApp Image 2024-03-20 at 13.11.59
WhatsApp Image 2024-03-20 at 13.11.36
WhatsApp Image 2024-03-20 at 13.10.59
WhatsApp Image 2024-03-20 at 13.10.45
WhatsApp Image 2024-03-20 at 13.10.23
WhatsApp Image 2024-03-20 at 13.14.14
WhatsApp Image 2024-03-20 at 13.12.43
WhatsApp Image 2024-03-20 at 13.11.59
WhatsApp Image 2024-03-20 at 13.11.36
WhatsApp Image 2024-03-20 at 13.10.59
WhatsApp Image 2024-03-20 at 13.10.45
WhatsApp Image 2024-03-20 at 13.10.23

הכירי את המדריך: לטבען זה לא מסובך

חוברת דיגיטלית שבה את הולכת לגלות איך ממירים את כל המצרכים הרגילים באפייה (חמאה, חלב, שמנת, ביצים וג'לטין) למצרכים טבעוניים

נכיר את חומרי הגלם הטבעוניים ונלמד מתי משתמשים בכל אחד מהם, איך ובאיזו כמות

איך מקציפים קרם קוקוס?

מתי כדאי להחליף ביצים ברסק תפוחים ומתי באקוואפבה?

מתי מומלץ להשתמש בשמן קוקוס כתחליף לחמאה ומתי זה לא יעבוד?

מה הסוד למרנג טבעוני מושלם?

איך עובדים עם אגר אגר?

אם עוד לא הכרנו, קוראים לי דניאל, ועד לפני כמה שנים גם אני לא חשבתי שעוגות טבעוניות יכולות להיות באמת טעימות

אבל עברתי לטבעונות ובתור חובבת מתוקים מושבעת, אמרתי לעצמי שאין מצב שאני מוותרת על קינוחים.

אז התחלתי ללמוד ולחקור את הנושא, למדתי בבית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ, ניסיתי וטעיתי המון, ולאט לאט גיליתי שאוכל וקינוחים טבעוניים יכולים להיות טעימים בטירוף, רק צריך להבין איך להכין אותם נכון.

ולאחר שנים של ניסיון, פיתחתי שיטה להכנת עוגות ומאפים טבעוניים מושלמים

ובעזרת השיטה הזאת, אפייה טבעונית זה פשוט, ובעיקר כיף ומספק

אז אחרי 6 שנים שאני מעבירה סדנאות וקורסים וחוקרת את העולם הטבעוני, כתבתי חוברת הדרכה שהולכת לגלות לך את השיטה שלי להכנה של עוגות, קינוחים ומאפים טבעוניים שיוצאים מושלם

עכשיו במחיר מבצע:

רק 79₪

במקום 94₪

יש לך שאלות?
כל התשובות כאן!

בתוך החוברת תמצאי 24 עמודים עם הסברים על כל חומרי הגלם שמשתמשים בהם באפייה (חלב, שמנת, חמאה, ביצים וג’לטין) וכל התחליפים הטבעוניים שאני משתמשת בהם עם הסברים מדויקים איך להשתמש בכל סיטואציה

זו חוברת דיגיטלית שמגיעה בקובץ pdf, ככה שתוך כמה דקות מרגע ההרשמה היא כבר אצלך במייל 🙂

כן. בחוברת יש הסברים על כל חומרי הגלם האפשריים לשימוש וביניהם גם חומרי גלם שנחשבים בריאים יותר למי שמעוניין

את מוזמנת תמיד לדבר איתי במייל או בוואטסאפ ואעזור לך בכל מה שצריך

כן 🙂 לחוברת מצורפות המלצות למוצרים ספציפיים שגיליתי במהלך השנים שעובדים הכי טוב באפייה טבעונית. יש גם תמונות שלהם כדי שתדעי מה לחפש בחנות

החוברת מאוד פרקטית וממש מאפשרת להצליח להכין עוגות, קינוחים ומאפים טבעוניים ברמה גבוהה בזכות הידע שתקבלי ממנה. הכל כתוב בכמויות ודוגמאות ספציפיות