אם עוד לא הכרנו, קוראים לי דניאל, ועד לפני כמה שנים גם אני לא חשבתי שעוגות טבעוניות יכולות להיות באמת טעימות
אבל עברתי לטבעונות ובתור חובבת מתוקים מושבעת, אמרתי לעצמי שאין מצב שאני מוותרת על קינוחים.
אז התחלתי ללמוד ולחקור את הנושא, למדתי בבית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ, ניסיתי וטעיתי המון, ולאט לאט גיליתי שאוכל וקינוחים טבעוניים יכולים להיות טעימים בטירוף, רק צריך להבין איך להכין אותם נכון.
ולאחר שנים של ניסיון, פיתחתי שיטה להכנת עוגות ומאפים טבעוניים מושלמים
ובעזרת השיטה הזאת, אפייה טבעונית זה פשוט, ובעיקר כיף ומספק
אז אחרי 6 שנים שאני מעבירה סדנאות וקורסים וחוקרת את העולם הטבעוני, כתבתי חוברת הדרכה שהולכת לגלות לך את השיטה שלי להכנה של עוגות, קינוחים ומאפים טבעוניים שיוצאים מושלם