fbpx

איך להכין קינוחי מרנג טבעוניים
בסדנה אחת שתגלה לך את כל הסודות.

סדנה דיגיטלית עם ליווי אישי צמוד שתלמד אותך להכין פבלובות, מקרונים, נשיקות, ועוד קינוחים שאף אחד לא יאמין שהם טבעוניים

צעד 1: צפי בסרטון הזה שיסביר לך הכל על הסדנה

צעד 2: לחצי על הכפתור כדי לגלות מה נכין בסדנה

לחצי על הכפתור כדי לגלות מה נכין בסדנה

אם את פה, כנראה שכבר ניסית להכין קינוחים טבעוניים בעבר

הבעיה? זה היה מסובך, לא ברור וקשה מידי

ניסית להכין שוב ושוב ושוב. מצרכים שונים, מתכונים שונים, שיטות שונות

אבל כל פעם מחדש, התוצאה הסופית לא יצאה בכלל כמו שציפית

כן קראת כבר שאפשר לנסות להכין מרנג ממי חומוס אבל בפועל הוא לא הצליח להקציף או יצא יפה בהתחלה ואז השתטח לגמרי ובקיצור- ממש לא כמו שקיווית

c22cde85-5f24-464d-9250-5111caf58ae3
461710fb-faf2-4b73-b007-4a0cf6152eb7
3752478d-ccfd-4351-998b-645f2677089d
WhatsApp Image 2024-04-07 at 09.36.51
77de98f9-8da2-4334-902f-87b766671517
30b77522-4335-4401-b129-c0da94e98e08
4ba8ddcd-f933-42a5-a5ee-118599a2faf0
c22cde85-5f24-464d-9250-5111caf58ae3
461710fb-faf2-4b73-b007-4a0cf6152eb7
3752478d-ccfd-4351-998b-645f2677089d
WhatsApp Image 2024-04-07 at 09.36.51
77de98f9-8da2-4334-902f-87b766671517
30b77522-4335-4401-b129-c0da94e98e08
4ba8ddcd-f933-42a5-a5ee-118599a2faf0

אחרי הסדנה את:

c22cde85-5f24-464d-9250-5111caf58ae3
3752478d-ccfd-4351-998b-645f2677089d
77de98f9-8da2-4334-902f-87b766671517
30b77522-4335-4401-b129-c0da94e98e08
4ba8ddcd-f933-42a5-a5ee-118599a2faf0
461710fb-faf2-4b73-b007-4a0cf6152eb7
c22cde85-5f24-464d-9250-5111caf58ae3
3752478d-ccfd-4351-998b-645f2677089d
77de98f9-8da2-4334-902f-87b766671517
30b77522-4335-4401-b129-c0da94e98e08
4ba8ddcd-f933-42a5-a5ee-118599a2faf0
461710fb-faf2-4b73-b007-4a0cf6152eb7

למה כל המתכונים שניסית באינטרנט עד היום לא הצליחו?

איך מכינים קרם וניל, מוס שוקולד, עוגיות קלאסיות, קולי פירות וגנאש שוקולד יציב

איך מקציפים מרנג יציב ולמה זה לא הצליח לך עד עכשיו

איך מכינים מרנג טבעוני שמרגיש ממש כמו מרנג מביצים

למה המרנג נראה יפה ויציב אבל צונח בתנור ומשתטח על התבנית?

את כל הכללים החשובים שלא מגלים לך במתכונים האינטרנט

3 טכניקות הכנה למרנג שכל אחת אידאלית למתכון אחר

איך לאחסן את הקינוחים ככה שישארו טובים להרבה זמן

איך מקציפים מרנג יציב ולמה זה לא הצליח לך עד עכשיו

איך מכינים מרנג טבעוני שמרגיש ממש כמו מרנג מביצים

למה כל המתכונים שניסית באינטרנט עד היום לא הצליחו?

איך מכינים קרם וניל, מוס שוקולד, עוגיות קלאסיות, קולי פירות וגנאש שוקולד יציב

את כל הכללים החשובים שלא מגלים לך במתכונים האינטרנט

למה המרנג נראה יפה ויציב אבל צונח בתנור ומשתטח על התבנית?

איך לאחסן את הקינוחים ככה שישארו טובים להרבה זמן

3 טכניקות הכנה למרנג שכל אחת אידאלית למתכון אחר

סילבוס הסדנה

פרק 01
נשיקות

תגלי איך להכין מרנג צרפתי ממי חומוס שאף אחד לא יבדיל בינו לבין מרנג מביצים. נלמד איך לעבוד עם צבעי מאכל (מלאכותיים או טבעיים) ואיך לזלף נשיקות יפות וזהות

פרק 02
פבלובה במילוי קרם וניל ורוטב פירות יער

תגלי איך להכין פבלובה מהממת ומרשימה. איך אופים את המרנג ככה שיגיע למרקם המדויק ויחזיק המון זמן, איך מכינים קרם וניל ורוטב פירות יער

פרק 03
קרמבו

תגלי את טכניקת ההכנה של מרנג שוויצרי, איך מזלפים זילוף קרמבו מושלם, איך מכינים עוגיות טבעוניות וציפוי מגנום שוקולד מריר ולבן. את העוגיות ניתן להכין עם קמח ללא גלוטן

פרק 04
מוס שוקולד ומרנג

תגלי את טכניקת ההכנה של מרנג איטלקי ואיך מכינים מוס שוקולד טבעוני מושלם על בסיס מרנג

פרק 05
מקרונים

תגלי איך מכינים מקרונים טבעוניים ממי חומוס ואיך מכינים גנאש שוקולד וקולי פירות למילוי

פרק 06
מרשמלו

בפרק הזה תגלי איך מכינים מרשמלו טבעוני פלאפי וטעים בטכניקה כיפית במיוחד

פרק 07
עוגת לימון בציפוי מרנג חרוך

נלמד להכין עוגת לימון וציפוי מרנג שנחרוך כדי לקבל את המראה המהמם הזה. את העוגה ניתן להכין עם קמח ללא גלוטן

למה כדאי לך להצטרף לסדנה?

יש גם בונוסים

ליווי אישי בוואטסאפ​

תוכלי לשאול אותי באופן פרטני כל שאלה שרק תרצי, וגם אבדוק איך הולך לך במהלך הזמן הזה כדי לוודא שאת מתקדמת ומצליחה. הליווי יתבצע בוואטסאפ

קבוצת וואטסאפ סגורה לתמיכה​

בנוסף לליווי האישי, תקבלי גישה לקבוצת ווצאפ סגורה עם שאר משתתפי הסדנה שבה תקבלי ממני ומחברי הקבוצה מענה בכל דבר שתצטרכי

מעל 248 אנשים כבר הצטרפו לסדנה

עכשיו במחיר מבצע:
294₪

במקום 410₪

הסדנה פתוחה לשימוש ללא הגבלת זמן וכוללת ליווי אישי צמוד

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

אם עוד לא הכרנו, קוראים לי דניאל, ועד לפני כמה שנים גם אני לא חשבתי שעוגות טבעוניות יכולות להיות באמת טעימות

אבל עברתי לטבעונות ובתור חובבת מתוקים מושבעת, אמרתי לעצמי שאין מצב שאני מוותרת על קינוחים.

אז התחלתי ללמוד ולחקור את הנושא, למדתי בבית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ, ניסיתי וטעיתי המון, ולאט לאט גיליתי שאוכל וקינוחים טבעוניים יכולים להיות טעימים בטירוף, רק צריך להבין איך להכין אותם נכון.

ולאחר שנים של ניסיון, פיתחתי שיטה להכנת עוגות טבעוניות מושלמות

ובעזרת השיטה הזאת, להכין עוגות טבעוניות זה פשוט, ובעיקר כיף וסיפוק גדול

וברגע שתהיה לך את הטכניקה הזאת, תוכלי להכין כל בחושה טבעוניות שרק תרצי

ב- 6 שנים האחרונות העברתי סדנאות וקורסים פרונטליים לאלפי משתתפים.


והיום אני רוצה להעביר גם לך את הידע שלי, רק בגרסה דיגיטלית, מורחבת ומושקעת יותר, שמשלבת ליווי אישי שלי.

64073d6dae20f2d5ecd10e59_arabic 209

מה יש לבוגרי הסדנאות להגיד?

“אני קניתי בעבר כמה סדנאות דיגיטליות ולא השתמשתי בהן. או שהמידע לא היה רלוונטי או שלא הרגשתי שזה באמת יעיל. אבל לסדנאות של דניאל אני חוזרת שוב ושוב ושוב..״

מעיין פרנקל מאור יהודה:

“אני חייבת להגיד שזה פשוט שמיים וארץ ממה שזה היה בהתחלה. לפני זה הייתי קלולסית במטבח
ואז עשיתי את הקורסים של דניאל וזה בעיקר נתן לי ידע ובטחון. וכמובן שהתוצאות השתפרו פלאים״

חגית דיין ממכמורת:

“אחרי המעבר לטבעונות היה לי קושי גדול בכל עניין המתוקים. הידע שלמדתי בסדנה של דניאל הציל אותי! היום אני אופה בבית רק טבעוני״

מור פיסטינר מתל אביב:

“אני סופר ממליצה על הסדנאות של דניאל. כל הכיף זה שיש את הסדנה הזאת אחת ולתמיד אז כל פעם שאני לא נוגעת בנושאים הרבה זמן, אני יכולה לחזור ולהתאמן. המלצה חמה 🙂 ״

אושר אלדד מהוד השרון:

עכשיו יכול להיות שאת תוהה לעצמך…

“מה אם הסדנה לא תהיה טובה?”

“מה אם היא לא תחדש לי כלום?”

אלה חששות הגיוניים, ולכן יש לך אחריות של 100% מהכסף בחזרה.

אני כל כך בטוחה שהסדנה תשנה את הדרך שבה את מסתכלת על אפייה טבעונית ככה שאת תקבלי החזר של 100% מהכסף בחזרה במידה ואת לא מרוצה ממנה.

(תקף ל-14 ימים מרכישת הסדנה)

מוכנה להתחיל להכין קינוחים טבעוניים ברמה שלא הכרת?

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

“פעם להכין עוגה היה לי מאוד מפחיד ומסובך. פתאום להכין עוגה טבעונית זה שטיות“

אושר אלדד

כמה דברים שחשוב שתדעי!

ניתן לחלק את התשלום ל-3 תשלומים (ללא ריבית!)

מחיר הסדנה כולל ליווי אישי ללא הגבלת זמן

הסדנה היא דיגיטלית, מוקלטת ופתוחה עבורך לשימוש ללא הגבלת זמן

מוכנה להפוך למאסטרית באפייה טבעונית? 

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

יש לך שאלות?
כל התשובות כאן!

כמו שצוין למעלה, תקבלי 100% מהכסף בחזרה במידה והסדנה לא עזרה לך. 

אין צורך בניסיון קודם כלל. אני מלמדת את הכל ממש מהבסיס ככה שגם בלי ניסיון כלל, אפשר להצליח להכין הכל.

הסדנה מותאמת למטבח הביתי ומצריכה תנור ומיקסר (אפשר גם ידני). ל 2 מתוך המתכונים צריך גם מדחום שאפשר למצוא בכל חנות למוצרי בישול ואפייה

לחלוטין! יש כאלו שיצליחו בפעם הראשונה ויש כאלו שייקח להם כמה ניסיונות עד שיגיעו לתוצאה המושלמת, אבל בדיוק בשביל זה הסדנה פתוחה לשימוש ללא הגבלת זמן 

בוודאי. בפרק הראשון של הסדנה מצורפת חוברת מתכונים מפורטת עם כל חומרי הגלם והוראות ההכנה, וגם כללים חשובים

לסדנה יש ליווי אישי שלי וגם קבוצת וואטסאפ ייעודית שבה אפשר לשאול שאלות ולקבל מענה ממני או מאחת המשתתפות האחרות שכבר הכינה

בכלל לא 🙂 חומרי הגלם פשוטים ותוכלי למצוא אותם בכל בסופר.

שאלה מצוינת ובדיוק בגלל זה יש לך ליווי אישי שלי. 

מה הכוונה? אני אדאג לדבר איתך ולבדוק איך את מסתדרת והאם את צריכות ממני עזרה שמעכבת אותך בהתקדמות.

בנוסף לזה, אתן לך תזכורות לצפיה כדי לוודא שאת מתקדמת 🙂

לא מרוצה מהסדנה? קבלי 100% מהכסף בחזרה. 

שימי לב כי יכול לעלות בכל רגע נתון