מהיום את הולכת להכין את הקינוחים שהכי התגעגעת אליהם בגרסה טבעונית שמרגישה בדיוק כמו במקור

יש קינוחים שהם הגעגוע של כל טבעוני..

כי מי לא מתגעגע לקרמבו כשהוא רואה
אותו מתחיל לצוץ בסופרים כשנהיה קריר?
או מרשמלו ונשיקות שמזכירים לנו את הילדות?
או פבלובה שמגישים לשולחן החג
והיא כל כך חגיגית וטעימה שזאת התעללות לא לאכול ממנה?

אם את נמצאת כאן, כנראה שכבר ניסית להכין מרנג טבעוני, וכנראה שהוא יצא פחות או יותר ככה:

אם את נמצאת כאן, כנראה שכבר ניסית להכין מרנג טבעוני,
וכנראה שהוא יצא פחות או יותר ככה:

במקרה הטוב הוא יצא כמו שלוליות ובמקרה הרע הוא פשוט השתטח לך על כל המגש 🙁

והחשק להכין אותו שוב או התקווה שבכלל זה אפשרי, נעלמו..

ובתור אחת שאוהבת אתגרים ואוהבת לאפות,
איזה מבאס זה לפנטז על משהו ולקבל תוצאה כל כך שונה ממה שקיווית..

עכשיו תדמייני סיטואציה..

שאת לא צריכה יותר לוותר על קרמבו, מקרונים, מרשמלו או נשיקות.
כי את הולכת להכין אותם לגמרי בעצמך, והם הולכים לצאת וואו!

זה הולך להיות יותר קל ממה שאת חושבת, והולך לצאת כל כך מרשים, שכל מי שיראה את זה לא יאמין לרגע שזה טבעוני.
כי זה ירגיש בדיוק אותו הדבר! ואני לא מגזימה 😉

איך להכין קינוחי מרנג שבחיים לא יאמינו שהם טבעוניים

סדנה דיגיטלית עם ליווי אישי צמוד שתגלה לך איך מכינים נשיקות, פבלובות, מקרונים, קרמבו ועוד, בגרסה טבעונית. ושאיתם תוכלי לפנק את כל מי שאת אוהבת, ושאף אחד לא יאמין שהכנת אותם לגמרי בעצמך, ובטח לא שהם טבעוניים 🙂

למה דווקא קינוחי מרנג?

כי אלו הקינוחים שכולנו מתגעגעים אליהם

וכנראה שבתור טבעונים לא טעמנו כבר הרבה הרבה זמן..

כי זה ממש כיף להכין אותם!

ההכנה עצמה היא חוויה, וילדים עפים על הפעילות הזו!

כי זה מרשים

כשאת מגישה לשולחן פבלובה, מקרונים או עוגה עם זילוף של מרנג חרוך - זה וואו. יותר מכל דבר שציפו לו

כי זה פשוט

את לא תאמיני כמה קינוח כזה מרשים, יכול להיות גם קל. לא צריך ציוד מורכב או ידע קודם. כן, זה בשבילך גם אם אין לך שום ניסיון!

כי זה לא משהו שאפשר לקנות

כמובן שלא בסופר, וגם לא במקומות מיוחדים. אז.. אם אין אני לא מי לי? 😉

כי זה לא מסובך כמו שזה נראה

אולי את מסתכלת על זה ואומרת 'טוב אבל לי זה לא יצא ככה..' אז אני רוצה לספר לך שזה הולך לצאת לך כלכך יפה וטעים שאת תהיי בשוק!

למה ללמוד בסדנה ולא פשוט ממתכונים ברשת?

יש מתכונים ברשת להרבה דברים אבל… למקרונים או מרשמלו? פחות.
ולכאלו טבעוניים? הרבה פחות.
ועוד מתכונים מוצלחים? של כל מה שציינתי כאן למעלה? זה כבר ממש חד קרן או במילים אחרות – לא קיים 🙂
ובגלל שזה נדיר, זה מה שהופך את זה לכל כך מיוחד. וזו הסיבה שכשתגישי את זה לשולחן אף אחד לא יחשוב שאשכרה הכנת אותם לבד, ועוד בגרסה טבעונית!

מה נלמד להכין בסדנה?

פרק 01
נשיקות

תגלי איך להכין מרנג צרפתי ממי חומוס שאף אחד לא יבדיל בינו לבין מרנג מביצים. נלמד איך לעבוד עם צבעי מאכל (מלאכותיים או טבעיים) ואיך לזלף נשיקות יפות וזהות

פרק 02
פבלובה במילוי קרם וניל ורוטב פירות יער

תגלי איך להכין פבלובה מהממת ומרשימה. איך אופים את המרנג ככה שיגיע למרקם המדויק ויחזיק המון זמן, איך מכינים קרם וניל ורוטב פירות יער

פרק 03
קרמבו

תגלי את טכניקת ההכנה של מרנג שוויצרי, איך מזלפים זילוף קרמבו מושלם, איך מכינים עוגיות טבעוניות וציפוי מגנום שוקולד מריר ולבן. את העוגיות ניתן להכין עם קמח ללא גלוטן

פרק 04
מוס שוקולד ומרנג

תגלי את טכניקת ההכנה של מרנג איטלקי ואיך מכינים מוס שוקולד טבעוני מושלם על בסיס מרנג

פרק 05
מקרונים

תגלי איך מכינים מקרונים טבעוניים ממי חומוס ואיך מכינים גנאש שוקולד וקולי פירות למילוי

פרק 06
מרשמלו

בפרק הזה תגלי איך מכינים מרשמלו טבעוני פלאפי וטעים בטכניקה כיפית במיוחד

פרק 07
עוגת לימון בציפוי מרנג חרוך

נלמד להכין עוגת לימון וציפוי מרנג שנחרוך כדי לקבל את המראה המהמם הזה. את העוגה ניתן להכין עם קמח ללא גלוטן

איך זה עובד?

סדנה דיגיטלית

הסדנה היא סדנה דיגיטלית מוקלטת מראש ומחולקת ל - 7 שיעורים מצולמים. בכל שיעור נלמד מתכון ובתוכו את הטכניקה שרלוונטית לו

שיעורים קצרים

אורך כל שיעור בין 10 ל 20 דקות בהתאם לסוג הקינוח והטכניקה שנלמד

גישה לכל החיים

מרגע ההצטרפות לסדנה את מקבלת אליה גישה לכל החיים. מיד עם ההצטרפות יישלח אלייך מייל עם לינק למערכת הסדנה, שם משפחה וסיסמה שאיתם תוכלי להיכנס אליה מתי וכמה פעמים שתרצי

חוברת מתכונים כתובים

בנוסף לשיעורים המצולמים, בתוך מערכת הסדנה תחכה לך גם חוברת מתכונים עם כמויות, הסברים כתובים ודגשים חשובים

קבוצת וואצאפ להתייעצויות

במייל שלאחר הרישום תקבלי גם לינק לקבוצת וואטסאפ סגורה ובה תוכלי להתייעץ בכל נושא שעולה לך ולקבל תשובה ממני או מאחת המשתתפות

ליווי אישי מעכשיו ולתמיד

לסדנה גם ליווי אישי שלי בוואטסאפ שלא מוגבל בזמן. ככה שאם הצטרפת לסדנה היום ויש לך שאלה בעוד שנה, עדיין תקבלי מענה אישי ממני כי אני מאמינה שזה חלק בלתי נפרד מהסדנה

אם את נמצאת בדף הזה, אני יודעת שקינוחים זה תחום שמלהיב אותך,
ובא לך ללמוד להכין קינוחים מיוחדים וכאלו שטעימים ברמה שאי אפשר לעמוד בפניהם

הסדנה כרגע במחיר מבצע של:

327₪ בלבד
במקום 420₪

או:
109 ש"ח * 3 תשלומים ללא ריבית

שימי לב
המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

וכדי שלא יהיה לך על מה להתלבט..

אני כל כך בטוחה שתהני מהסדנה ותלמדי ממנה, ככה שאם לא תהיי מרוצה תקבלי החזר של 100% מהתשלום

(תקף ל-7 ימים מרכישת הסדנה)

אם מה שעובר לך בראש עכשיו זה משהו בסגנון:

״ומה אם אני לא אסתדר עם להכין את המתכונים לבד מהבית?״

או ״אני חייבת מישהו לידי שיראה לי״

אז זה חשש לגיטימי. כשאין לנו הרבה ניסיון במשהו,

אנחנו צריכים שמישהו ״יהיה איתנו״ בזמן ההכנה

ואז אנחנו חושבים שסדנאות פרונטליות זה הפיתרון.

אבל האמת היא…

שדווקא ההפך הוא הנכון.

הבעיה בסדנה פרונטלית היא שהרבה דברים מוכנים מראש

כי אין באמת זמן להכין ולחכות שהכל יהיה מוכן בסדנה עצמה, 

ככה שבפועל לא מכינים את כל התוצרים לבד

וגם מה שמכינים, מכינים פעם אחת בלבד במהלך הסדנה.

ובעצם אנחנו חוזרים הביתה עם דף מתכונים ועם הזיכרון שלנו בלבד.

ואז מה עשית בזה?

שילמת יותר כסף

על סדנה פרונטלית בשביל לא להכין לבד, ואת בכל זאת עושה לבד… מול חוברת מתכונים, ומול כל מליון הדגשים שנאמרו בסדנה, שרק חלק מהם נשארו בזיכרון שלך.

אז אם חשוב לך ללמוד באמת איך להתמקצע במשהו במטבח, סדנה דיגיטלית תעזור לך הרבה הרבה יותר.

למה?

כי מעבר לחוברת המתכונים, הסדנה עצמה נמצאת מולך ואת יכולה להשתמש בה לנצח

את לא צריכה להיזכר בכלום

כשאת במטבח את לא צריכה להיזכר בכלום, את פשוט מפעילה את הסרטון ועושה איתי ביחד גם שנה או שנתיים אחרי שהצטרפת לסדנה

ואם יש לך שאלות?

אז יש לך גם גישה לקבוצת הוואצאפ לשאול בה כל מה שתרצי, לתמיד 🙂 ככה נוודא שהמתכונים שלך יצאו מעולה פעם אחר פעם!

אז מי אני?

נעים להכיר, קוראים לי דניאל, ועד לפני כמה שנים גם אני לא חשבתי שעוגות טבעוניות יכולות להיות באמת טעימות. אבל עברתי לטבעונות ובתור חובבת מתוקים מושבעת, אמרתי לעצמי שאין מצב שאני מוותרת על קינוחים.

אז התחלתי ללמוד ולחקור את הנושא, למדתי בבית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ, ניסיתי וטעיתי המון, ולאט לאט גיליתי שאוכל וקינוחים טבעוניים יכולים להיות טעימים בטירוף, רק צריך להבין איך להכין אותם נכון.

ב – 6 השנים האחרונות הספקתי ללמד קונדיטוריה טבעונית ב'אסטלה', למכור מאות עוגות וקינוחים, לפתוח מקום משלי ללימוד קונדיטוריה טבעונית במסגרות קצרות וארוכות, להופיע בתוכניות בוקר ולהפיץ את הבשורה, לעבוד עם החברות המסחריות הכי גדולות במשק, לבנות תפריטים טבעוניים למסעדות ועוד ועוד 🙂

היום אני רוצה להעביר גם לך את הידע שלי רק בגרסה דיגיטלית, מורחבת ומושקעת יותר, שמשלבת ליווי אישי שלי.

מה יש לבוגרי הסדנאות להגיד?

מוכנה להתחיל להכין קינוחים טבעוניים ברמה שלא הכרת?

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

שאלות נפוצות:

כמו שצוין למעלה, תקבלי 100% מהכסף בחזרה במידה והסדנה לא עזרה לך. 

אין צורך בניסיון קודם כלל. אני מלמדת את הכל ממש מהבסיס ככה שגם בלי ניסיון כלל, אפשר להצליח להכין הכל.

זה לגמרי אפשרי! רובכם כנראה תצליחו על הפעם הראשונה ולחלקכם זה יצריך אולי עוד ניסיון אחד, אבל התוצאות המושלמות יגיעו מאוד מהר

בהחלט. בפרק הראשון של הסדנה מצורפת חוברת מתכונים מפורטת עם כל חומרי הגלם והוראות ההכנה

לסדנה יש ליווי אישי שלי וגם קבוצת וואטסאפ ייעודית שבה אפשר לשאול שאלות ולקבל מענה ממני או מאחת המשתתפות האחרות שכבר הכינה

נקודה מצוינת ובדיוק בגלל זה יש לך ליווי אישי שלי. מה הכוונה? אני אדאג לדבר איתך ולבדוק איך את מסתדרת והאם את צריכה ממני עזרה שמעכבת אותך בהתקדמות.

בנוסף לזה, התמונות בקבוצת הוואטסאפ כבר יעשו לך חשק (; 

תתכונני להתאהב באפייה טבעונית

דילוג לתוכן