מהיום את הולכת לעלות רמה במטבח

ולהכין בורקסים, מילפיי, ועוד עשרות מאפים מבצק עלים
ברמה שלא תאמיני שאפשר להכין מהמטבח בבית, ממש בקלות, מחומרי גלם שאת מכירה,
ובלי להשתמש יותר בבצק קנוי עם חומרים משמרים ומרכיבים לא רצויים.

אם את כאן, כנראה שבצק עלים זה מצרך שאפשר למצוא אצלך במקפיא

ובין אם את מכינה איתו מאפים מלוחים כמו בורקסים, או מאפים מתוקים כמו מילפיי ואוזני פיל – למרות שאת יודעת שזה יוצא טעים..

כנראה שיש בך איזושהי צביטה בלב..

כי לא באמת בא לך על כל החומרים האלו שיש בבצקי העלים הקנויים..
את רוצה לדעת להכין את הדברים מאפס וככה להיות מודעת למה שאת אוכלת ולשלוט במרכיבים שאת מגישה למי שאת אוהבת

אז אני רוצה לספר לך משהו..

את יכולה להכין בצק עלים לגמרי בבית! תדמייני סיטואציה שאת מכינה בעצמך במטבח שלך מילפיי עם קרם פטיסייר, בורקס גבינה טבעוני, אוזני פיל, ועוד מאפים מתוקים ומלוחים שאפשר רק לחלום עליהם, מבצק ומילויים שהכנת לבד ושבחרת בדיוק ממה להכין אותם.

זה הולך להיות יותר פשוט ממה שאת חושבת, יותר מהיר ממה שאת חושבת, ממרכיבים טובים יותר, והולך לצאת כל כך מרשים, שכל מי שיראה את זה בחיים לא יאמין שהכנת את זה לבד ולא קנית!

הסדנה מתאימה לך אם:

את מאלו שאוהבות להכין הכל בבית

את תמיד תעדיפי לבשל קטניות ולא לקחת מקופסת שימורים, לקלות פלפלים ולאפות סלק במקום להשתמש באלו בצנצנת, וכשאת רואה עוגיות שאת אוהבת בסופר את תלכי למרכיבים ותחשבי איך מכינים אותן לבד

יש בך צביטה כשאת רואה חומרים משמרים באוכל

מה שאת והמשפחה אוכלים חשוב לך ואת תמיד תעדיפי לאכול משהו טרי ושאת יודעת בדיוק מה מכניסים בו ולא שישב חודש על מדף בסופר

את אוהבת להתנסות במטבח

מבחינתך זה תחביב ותרפיה ואת תמיד שומרת מתכונים חדשים ומיוחדים לנסות

בא לך לעלות שלב

את כבר יודעת להכין עוגיות ועוגות בחושות, אבל בא לך לעלות שלב ולהכין משהו שהוא וואו באמת. שכשאת מגישה אותו, אין מצב שיחשבו שהכנת אותו ממש מאפס

מבורקס ועד מילפיי

סדנה דיגיטלית שתגלה לך איך מכינים בצק עלים בבית, וממנו להכין מאפים מתוקים ומלוחים שאף אחד לא יאמין שהכנת בעצמך

גם אם אין לך הרבה ניסיון במטבח וגם אם כבר יש לך את הידע הבסיסי ואת רוצה לעלות רמה וללמוד איך להכין את המאפים שתמיד חלמת להכין בעצמך בגרסה שהיא פרווה, טבעונית ואיכותית

סדנה דיגיטלית שתגלה לך איך מכינים בצק עלים בבית, וממנו להכין
מאפים מתוקים ומלוחים שאף אחד לא יאמין שהכנת בעצמך

גם אם אין לך הרבה ניסיון במטבח וגם אם כבר יש לך את הידע הבסיסי ואת רוצה לעלות רמה וללמוד איך להכין את המאפים שתמיד חלמת להכין בעצמך בגרסה שהיא פרווה, טבעונית ואיכותית

למה ללמוד מסדנה
ולא ממתכון כתוב?

למה ללמוד מסדנה ולא ממתכון כתוב?

כי בצק עלים זה לא מתכון. זאת טכניקה

וזה בטח לא משהו שאפשר ללמוד מבלי לראות את התהליך מולך

(ובגלל זה בצק עלים זה משהו שבעיניי מחייב סדנה דיגיטלית

ולא פרונטלית. כדי שתוכלי לראות אותי מלמדת את הטכניקה 

שוב ושוב ושוב מולך במטבח)

אבל מה היופי? שברגע שלומדים את הטכניקה, 

אפשר להכין איתה עשרות מאפים בטעמים ובעיצוב שאת אוהבת!

תוכלי לקחת את הקרמים, המילויים והקישוטים שלומדים בסדנה

ובעזרתם להכין עוד עשרות אופציות בטעמים שונים

כי בצק עלים זה לא מתכון. זאת טכניקה

וזה בטח לא משהו שאפשר ללמוד מבלי לראות את התהליך מולך (ובגלל זה בצק עלים זה משהו שבעיניי מחייב סדנה דיגיטלית ולא פרונטלית. כדי שתוכלי לראות אותי מלמדת את הטכניקה שוב ושוב ושוב מולך במטבח)

אבל מה היופי? שברגע שלומדים את הטכניקה, אפשר להכין איתה עשרות מאפים בטעמים ובעיצוב שאת אוהבת!

תוכלי לקחת את הקרמים, המילויים והקישוטים שלומדים בסדנה ובעזרתם להכין עוד עשרות אופציות בטעמים שונים

מה נלמד להכין בסדנה?

פרק 01
בצק עלים בסיסי

נלמד איך להכין בצק עלים בסיסי בקלות ובלי ציוד מיוחד. ועם כמה טריקים שייקצרו את ההכנה ויהפכו אותה לכיפית וקלילה

פרק 02
בורקס גבינה

נלמד איך להכין מילוי גבינה טבעוני וממנו להכין בורקסים טעימים וקראנצ'ים בטירוף

פרק 03
מאפה קולורבי מלוח

מבצק העלים שהכנו נכין נאפה מלוח במילוי גבינה וקולורבי אפוי

פרק 04
מאפים במילוי קרם שקדים ותפוחים מקורמלים

נלמד להכין קרם שקדים טבעוני, לקרמל תפוחים בשיטה מהירה ולהרכיב מהם מאפה שאף אחד לא יגיד לו לא

פרק 05
אוזני פיל

נכין אוזני פיל ונצפה אותן בשוקולד שייתנו לנו ביחד מאפה משגע

פרק 06
מאפי קרם פקאן וגנאש תבלינים

נלמד להכין גנאש ואיך לשלב בתוכו תבלינים בצורה מיוחדת ומעודנת. נלמד גם להכין קרמל פקאנים ומהכל ליצור מאפה מהפנט

פרק 07
מילפיי עם קרם פטיסייר ופירות

נלמד להכין קרם פטיסייר טבעוני וממנו נרכיב מילפיי עם פירות יער ובצק מקורמל וחלומי

איך זה עובד?

סדנה דיגיטלית

הסדנה היא סדנה דיגיטלית מוקלטת מראש ומחולקת ל - 7 שיעורים מצולמים. בשיעור הראשון נלמד להכין את הבצק עצמו וב - 6 השיעורים הבאים נכין מאפים מלוחים ומתוקים מבצק עלים ובתוכם נלמד עוד המון טכניקות של קרמים, מילויים וקישוטים

שיעורים קצרים

אורך כל שיעור בין 5 ל 20 דקות בהתאם לסוג המאפה והטכניקה שנלמד

גישה לכל החיים

מרגע ההצטרפות לסדנה את מקבלת אליה גישה לכל החיים. מיד עם ההצטרפות יישלח אלייך מייל עם לינק למערכת הסדנה, שם משתמש וסיסמה שאיתם תוכלי להיכנס אליה מתי וכמה פעמים שתרצי

חוברת מתכונים כתובים

בנוסף לשיעורים המצולמים, בתוך מערכת הסדנה תחכה לך גם חוברת מתכונים עם כמויות, הסברים כתובים ודגשים חשובים.

קבוצת וואצאפ להתייעצויות

במייל שלאחר הרישום תקבלי גם לינק לקבוצת וואטסאפ סגורה ובה תוכלי להתייעץ בכל נושא שעולה לך ולקבל תשובה ממני או מאחת המשתתפות

ליווי אישי מעכשיו ולתמיד

לסדנה יש גם ליווי אישי שלי בוואטסאפ שלא מוגבל בזמן. ככה שאם הצטרפת לסדנה היום ויש לך שאלה בעוד שנה, עדיין תקבלי מענה אישי ממני כי אני מאמינה שזה חלק בלתי נפרד מהסדנה

אם את נמצאת בדף הזה, אני יודעת שמאפים זה תחום שמלהיב אותך.
ובא לך ללמוד להכין מאפים מיוחדים וכאלו שטעימים ברמה שאי אפשר לעמוד בפניהם

הסדנה כרגע במחיר מבצע של:

294₪ בלבד
במקום 367₪

או:
98 ש"ח * 3 תשלומים ללא ריבית

שימי לב
המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

וכדי שלא יהיה לך על מה להתלבט..

אני כל כך בטוחה שתהני מהסדנה ותלמדי ממנה, ככה שאם לא תהיי מרוצה תקבלי החזר של 100% מהתשלום

(תקף ל-7 ימים מרכישת הסדנה)

אם מה שעובר לך בראש עכשיו זה משהו בסגנון:

״ומה אם אני לא אסתדר עם להכין את המתכונים לבד מהבית?״

או ״אני חייבת מישהו לידי שיראה לי״

אז זה חשש לגיטימי. כשאין לנו הרבה ניסיון במשהו,

אנחנו צריכים שמישהו ״יהיה איתנו״ בזמן ההכנה

ואז אנחנו חושבים שסדנאות פרונטליות זה הפיתרון.

אבל האמת היא…

שדווקא ההפך הוא הנכון.

הבעיה בסדנה פרונטלית היא שהרבה דברים מוכנים מראש

כי אין באמת זמן להכין ולחכות שהכל יהיה מוכן בסדנה עצמה, 

ככה שבפועל לא מכינים את כל התוצרים לבד

וגם מה שמכינים, מכינים פעם אחת בלבד במהלך הסדנה.

ובעצם אנחנו חוזרים הביתה עם דף מתכונים ועם הזיכרון שלנו בלבד.

ואז מה עשית בזה?

שילמת יותר כסף

על סדנה פרונטלית בשביל לא להכין לבד, ואת בכל זאת עושה לבד… מול חוברת מתכונים, ומול כל מליון הדגשים שנאמרו בסדנה, שרק חלק מהם נשארו בזיכרון שלך.

אז אם חשוב לך ללמוד באמת איך להתמקצע במשהו במטבח, סדנה דיגיטלית תעזור לך הרבה הרבה יותר.

למה?

כי מעבר לחוברת המתכונים, הסדנה עצמה נמצאת מולך ואת יכולה להשתמש בה לנצח

את לא צריכה להיזכר בכלום

כשאת במטבח את לא צריכה להיזכר בכלום, את פשוט מפעילה את הסרטון ועושה איתי ביחד גם שנה או שנתיים אחרי שהצטרפת לסדנה

ואם יש לך שאלות?

אז יש לך גם גישה לקבוצת הוואצאפ לשאול בה כל מה שתרצי, לתמיד 🙂 ככה נוודא שהמתכונים שלך יצאו מעולה פעם אחר פעם!

אז מי אני?

נעים להכיר, קוראים לי דניאל, ועד לפני כמה שנים גם אני לא חשבתי שעוגות טבעוניות יכולות להיות באמת טעימות. אבל עברתי לטבעונות ובתור חובבת מתוקים מושבעת, אמרתי לעצמי שאין מצב שאני מוותרת על קינוחים.

אז התחלתי ללמוד ולחקור את הנושא, למדתי בבית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ, ניסיתי וטעיתי המון, ולאט לאט גיליתי שאוכל וקינוחים טבעוניים יכולים להיות טעימים בטירוף, רק צריך להבין איך להכין אותם נכון.

ב – 6 השנים האחרונות הספקתי ללמד קונדיטוריה טבעונית ב'אסטלה', למכור מאות עוגות וקינוחים, לפתוח מקום משלי ללימוד קונדיטוריה טבעונית במסגרות קצרות וארוכות, להופיע בתוכניות בוקר ולהפיץ את הבשורה, לעבוד עם החברות המסחריות הכי גדולות במשק, לבנות תפריטים טבעוניים למסעדות, לבנות קהילה של 37 אלף עוקבים ברשתות החברתיות ועוד 🙂

היום אני רוצה להעביר גם לך את הידע שלי רק בגרסה דיגיטלית, מורחבת ומושקעת יותר, שמשלבת ליווי אישי שלי.

מה יש לבוגרי הסדנאות להגיד?

“אני קניתי בעבר כמה סדנאות דיגיטליות ולא השתמשתי בהן. או שהמידע לא היה רלוונטי או שלא הרגשתי שזה באמת יעיל. אבל לסדנאות של דניאל אני חוזרת שוב ושוב ושוב..״

מעיין פרנקל מאור יהודה:

“אני חייבת להגיד שזה פשוט שמיים וארץ ממה שזה היה בהתחלה. לפני זה הייתי קלולסית במטבח
ואז עשיתי את הקורסים של דניאל וזה בעיקר נתן לי ידע ובטחון. וכמובן שהתוצאות השתפרו פלאים״

חגית דיין ממכמורת:

“אחרי המעבר לטבעונות היה לי קושי גדול בכל עניין המתוקים. הידע שלמדתי בסדנה של דניאל הציל אותי! היום אני אופה בבית רק טבעוני״

מור פיסטינר מתל אביב:

“אני סופר ממליצה על הסדנאות של דניאל. כל הכיף זה שיש את הסדנה הזאת אחת ולתמיד אז כל פעם שאני לא נוגעת בנושאים הרבה זמן, אני יכולה לחזור ולהתאמן. המלצה חמה 🙂 ״

אושר אלדד מהוד השרון:

מוכנה להתחיל להכין מאפים ברמה שלא הכרת?

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

שאלות נפוצות:

כמו שצוין למעלה, תקבלי 100% מהכסף בחזרה במידה והסדנה לא עזרה לך. 

זה לגמרי אפשרי! רובכם כנראה תצליחו על הפעם הראשונה ולחלקכם זה יצריך אולי עוד ניסיון אחד, אבל התוצאות המושלמות יגיעו מאוד מהר

בהחלט. בפרק הראשון של הסדנה מצורפת חוברת מתכונים מפורטת עם כל חומרי הגלם והוראות ההכנה

לסדנה יש ליווי אישי שלי וגם קבוצת וואטסאפ ייעודית שבה אפשר לשאול שאלות ולקבל מענה ממני או מאחת המשתתפות האחרות שכבר הכינה

כמעט את כל חומרי הגלם אפשר למצוא בכל סופר. מה שלא, אפשר למצוא בכל חנויות האפייה המתמחות וגם מצורפת לסדנה רשימה עם השמות והכתובות של החנויות האלו (עם אופציות למשלוחים)

שאלה מצוינת ובדיוק בגלל זה יש לך ליווי אישי שלי. 

מה הכוונה? אני אדאג לדבר איתך ולבדוק איך את מסתדרת והאם את צריכות ממני עזרה שמעכבת אותך בהתקדמות.

בנוסף לזה, כל התמונות בקבוצת הוואטסאפ כבר בטוח יעשו לך חשק להכין 🙂

תתכונני להתאהב בבצק עלים

דילוג לתוכן