מהיום את הולכת לעלות רמה במטבח

ולהכין פרלינים טבעוניים ברמה שלא תאמיני
שאפשר להכין מהמטבח בבית, ואפילו בלי ללכלך את השיש

אם את כאן, כנראה שאת מבינה דבר או שניים בקינוחים.

מכינה עוגיות, עוגות בחושות, ואולי אפילו יצא לך להכין עוגות מוס וטארטים טבעוניים.

את כנראה גם מישהי שיש לה תשוקה למטבח ולקינוחים.

שכשאת רואה איזה קינוח מטורף באינסטגרם את ישר שומרת בשביל ההשראה,
וכשאת חושבת על משהו כיף שבא לך לעשות בשביל עצמך.. התשובה תהיה להכין קינוח חדש ומעניין שעוד לא הכנת ואת מתה לנסות.

אבל פרלינים? טוב זאת כבר ליגה אחרת..

זה משהו שכבר נשמע לך קצת מלחיץ לנסות לבד בלי עזרה..

עכשיו תדמייני.. שאת יודעת להכין בעצמך במטבח שלך טראפלס בשכבות, טבלאות שוקולד ופרלינים בכל צבע, צורה ומילוי שיכולת לחלום עליו

זה הולך להיות יותר קל ממה שאת חושבת,  פחות מלכלך ממה שאת חושבת, והולך לצאת כל כך מרשים, שכל מי שיראה את זה
בחיים לא יאמין שהכנת את זה לבד ולא קנית!

למה דווקא פרלינים?

כי זה הכי מרשים שיש

כשאת מגישה לאורחים פרלינים זה כמו להביא למישהי תכשיט. זה ביס אחד קטן שהוא תענוג צרוף ויותר מרגש מכל עוגה שתכיני

כי זה כיף ומספק!

להצליח להכין לבד פרלינים בבית בטעמים ובעיצוב שדמיינת? וואו. אין משהו שמשתווה לזה

כי זה יותר פשוט ממה שאת חושבת

אני מלמדת בסדנה שיטה שאפשר באמצעותה להכין פרלינים בבית בצורה קלה וברורה ובלי לסיים עם מטבח מרוח בשוקולד.

כי זה לא משהו שאפשר לקנות

פרלינים שווים זה משהו שקשה למצוא. ופרלינים שווים בגרסה טבעונית? כמעט ולא קיים

סדנה דיגיטלית שתגלה לך איך מטמפררים שוקולד ב – 4 שיטות שאפשר ליישם בקלות בבית,
ובאמצעותם להכין טראפלס, טבלאות שוקולד ופרלינים בכל מילוי ועיצוב שרק תחלמי עליו

גם אם אין לך הרבה ניסיון במטבח וגם אם כבר יש לך את הידע הבסיסי ואת רוצה לעלות רמה וללמוד איך להכין את הקינוחים שתמיד חלמת לדעת להכין בעצמך ושאת מתה לטעום בגרסה טבעונית

למה ללמוד מסדנה ולא ממתכון כתוב?

כי טמפרור זה לא מתכון. זאת טכניקה
וזה בטח לא משהו שאפשר ללמוד מבלי לראות את התהליך מולך

(ובגלל זה טמפרור זה משהו שבעיניי מחייב סדנה דיגיטלית ולא פרונטלית. כדי שתוכלי לראות אותי מלמדת את הטכניקה  שוב ושוב ושוב מולך במטבח)

אבל מה היופי? שברגע שלומדים את הטכניקה,  אפשר להכין איתה עשרות ממתקים ופרלינים. כי כל השאר ממש פשוט!

ואז תוכלי להכין פרלינים עם כל שוקולד שתרצי, כל מילוי שתרצי
(אפילו כמה מילויים בפרלין אחד) וכל עיצוב וקישוט שתרצי

מה נלמד להכין בסדנה?

פרקים 01-05
שיטות טמפרור

נלמד 4 שיטות טמפרור שאת כולן אפשר להכין מהמטבח הביתי בקלות

פרק 06
טראפלס שוקולד פקאן בשתי שכבות

נלמד להכין גנאש שוקולד יציב שאפשר להכין ממנו ממתקים, וציפוי שוקולד מטומפרר שיוצר ממתק חלומי

פרק 07
ממתק ג'אנדויה ושברי לוז

נלמד להשתמש בג'אנדויה ולהכין ממנה טראפלס קראנצ'ים עם מילוי קרם אגוזים מושלם

פרק 08
טבלאות שוקולד וקישוטים

נלמד להכין טבלאות שוקולד יפייפיות ולקשט אותן במלא תוספות משמחות

פרק 09
פרלין במילוי גנאש שמן זית ותבלינים

נלמד להכין גנאש שוקולד שמן זית ותבלינים ולמלא בתוך פרלינים שנלמד להכין (נכין מעטפת שוקולד, נמלא בגנאש ונסגור עם שוקולד)

פרק 10
פרלין במילוי גנאש לימונענע

נלמד להכין גנאש בשילוב פירות ועשבי תיבול, וגם את טכניקת הקישוט של פרלינים בכל צבע ו וצורה שתרצו

פרק 11
פרלין במילוי קרמל פטל

נלמד לעשות צביעה מלאה לפרלינים ואת טכניקת ההכנה של קרמל פירות שתוכלו להכין עם עוד המון פירות אחרים

פרק 12
פרלין במילוי גנאש קרמל מלוח

נלמד עוד טכניקת צביעה של פרלינים, איך מטמפררים שוקולד חלב טבעוני ואיך מכינים קרמל שנהפוך למילוי הכי טעים שתטעמו. בהבטחה

איך זה עובד?

סדנה דיגיטלית

הסדנה היא סדנה דיגיטלית מוקלטת מראש ומחולקת ל - 12 שיעורים מצולמים. ב- 4 השיעורים הראשונים נלמד שיטות טמפרור, ולאחד מכן נלמד מתכונים של ממתקים ופרלינים עם מילויים ועיצובים שונים

שיעורים קצרים

אורך כל שיעור בין 10 ל 20 דקות בהתאם לסוג הקינוח והטכניקה שנלמד

גישה לכל החיים

מרגע ההצטרפות לסדנה את מקבלת אליה גישה לכל החיים. מיד עם ההצטרפות יישלח אלייך מייל עם לינק למערכת הסדנה, שם משתמש וסיסמה שאיתם תוכלי להיכנס אליה מתי וכמה פעמים שתרצי

חוברת מתכונים כתובים

נוסף לשיעורים המצולמים, בתוך מערכת הסדנה תחכה לך גם חוברת מתכונים עם כמויות, הסברים כתובים ודגשים חשובים.

קבוצת וואצאפ להתייעצויות

במייל שלאחר הרישום תקבלי גם לינק לקבוצת וואטסאפ סגורה ובה תוכלי להתייעץ בכל נושא שעולה לך ולקבל תשובה ממני או מאחת המשתתפות

ליווי אישי מעכשיו ולתמיד

לסדנה יש גם ליווי אישי שלי בוואטסאפ שלא מוגבל בזמן. ככה שאם הצטרפת לסדנה היום ויש לך שאלה בעוד שנה, עדיין תקבלי מענה אישי ממני כי אני מאמינה שזה חלק בלתי נפרד מהסדנה

אם את נמצאת בדף הזה, אני יודעת שקינוחים זה תחום שמלהיב אותך.
ובא לך ללמוד להכין קינוחים מיוחדים וכאלו שטעימים ברמה שאי אפשר לעמוד בפניהם

כרגע הסדנא במחיר מבצע של:

324₪ בלבד
במקום 420₪

או:
108 ש"ח * 3 תשלומים ללא ריבית

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

וכדי שלא יהיה לך על מה להתלבט..

אני כל כך בטוחה שתהני מהסדנה ותלמדי ממנה, ככה שאם לא תהיי מרוצה תקבלי החזר של 100% מהתשלום

(תקף ל-7 ימים מרכישת הסדנה)

ואם מה שעובר לך בראש עכשיו זה משהו בסגנון:

״ומה אם אני לא אסתדר עם להכין את המתכונים לבד מהבית?״

או ״אני חייבת מישהו לידי שיראה לי״

אז זה חשש לגיטימי. כשאין לנו הרבה ניסיון במשהו,

אנחנו צריכים שמישהו ״יהיה איתנו״ בזמן ההכנה

ואז אנחנו חושבים שסדנאות פרונטליות זה הפיתרון.

אבל האמת היא…

שדווקא ההפך הוא הנכון.

הבעיה בסדנה פרונטלית היא שהרבה דברים מוכנים מראש

כי אין באמת זמן להכין ולחכות שהכל יהיה מוכן בסדנה עצמה, 

ככה שבפועל לא מכינים את כל התוצרים לבד

וגם מה שמכינים, מכינים פעם אחת בלבד במהלך הסדנה.

ובעצם אנחנו חוזרים הביתה עם דף מתכונים ועם הזיכרון שלנו בלבד.

ואז מה עשית בזה?

שילמת יותר כסף

על סדנה פרונטלית בשביל לא להכין לבד, ואת בכל זאת עושה לבד… מול חוברת מתכונים, ומול כל מליון הדגשים שנאמרו בסדנה, שרק חלק מהם נשארו בזיכרון שלך.

אז אם חשוב לך ללמוד באמת איך להתמקצע במשהו במטבח, סדנה דיגיטלית תעזור לך הרבה הרבה יותר.

למה?

כי מעבר לחוברת המתכונים, הסדנה עצמה נמצאת מולך ואת יכולה להשתמש בה לנצח

את לא צריכה להיזכר בכלום

כשאת במטבח את לא צריכה להיזכר בכלום, את פשוט מפעילה את הסרטון ועושה איתי ביחד גם שנה או שנתיים אחרי שהצטרפת לסדנה

ואם יש לך שאלות?

אז יש לך גם גישה לקבוצת הוואצאפ לשאול בה כל מה שתרצי, לתמיד 🙂 ככה נוודא שהמתכונים שלך יצאו מעולה פעם אחר פעם!

אז מי אני?

נעים להכיר, קוראים לי דניאל, ועד לפני כמה שנים גם אני לא חשבתי שעוגות טבעוניות יכולות להיות באמת טעימות. אבל עברתי לטבעונות ובתור חובבת מתוקים מושבעת, אמרתי לעצמי שאין מצב שאני מוותרת על קינוחים.

אז התחלתי ללמוד ולחקור את הנושא, למדתי בבית הספר לקונדיטוריה הטוב ביותר בארץ, ניסיתי וטעיתי המון, ולאט לאט גיליתי שאוכל וקינוחים טבעוניים יכולים להיות טעימים בטירוף, רק צריך להבין איך להכין אותם נכון.

ב – 6 השנים האחרונות הספקתי ללמד קונדיטוריה טבעונית ב'אסטלה', למכור מאות עוגות וקינוחים, לפתוח מקום משלי ללימוד קונדיטוריה טבעונית במסגרות קצרות וארוכות, להופיע בתוכניות בוקר ולהפיץ את הבשורה, לעבוד עם החברות המסחריות הכי גדולות במשק, לבנות תפריטים טבעוניים למסעדות ועוד ועוד 🙂

היום אני רוצה להעביר גם לך את הידע שלי רק בגרסה דיגיטלית, מורחבת ומושקעת יותר, שמשלבת ליווי אישי שלי.

מה יש לבוגרי הסדנאות להגיד?

מוכנה להתחיל להכין פרלינים ברמה שלא הכרת?

שימי לב כי המחיר יכול לעלות בכל רגע נתון

שאלות נפוצות:

כמו שצוין למעלה, תקבלי 100% מהכסף בחזרה במידה והסדנה לא עזרה לך. 

זה לגמרי אפשרי! רובכם כנראה תצליחו על הפעם- פעמיים הראשונות ולחלקכם זה יצריך אולי עוד ניסיון אחד, אבל התוצאות המושלמות יגיעו מאוד מהר

 

בהחלט. בפרק הראשון של הסדנה מצורפת חוברת מתכונים מפורטת עם כל חומרי הגלם והוראות ההכנה

לסדנה יש ליווי אישי שלי וגם קבוצת וואטסאפ ייעודית שבה אפשר לשאול שאלות ולקבל מענה ממני או מאחת המשתתפות האחרות שכבר הכינה

כמעט את כל חומרי הגלם אפשר למצוא בכל סופר. מה שלא, אפשר למצוא בכל חנויות האפייה המתמחות וגם מצורפת לסדנה רשימה עם השמות והכתובות של החנויות האלו (עם אופציות למשלוחים)

שאלה מצוינת ובדיוק בגלל זה יש לך ליווי אישי שלי. 

מה הכוונה? אני אדאג לדבר איתך ולבדוק איך את מסתדרת והאם את צריכות ממני עזרה שמעכבת אותך בהתקדמות.

בנוסף לזה, כל התמונות בקבוצת הוואטסאפ כבר בטוח יעשו לך חשק להכין 🙂

 

תתכונני להתאהב בפרלינים טבעוניים

דילוג לתוכן