תתכונני כי בקרוב העסק שלך הולך להיות מצליח יותר, רווחי יותר ואת הולכת להנות ממנו הרבה הרבה יותר


'אני יודעת שאני מקצוענית, אני יודעת שאני מייצרת אוכל וקינוחים מושלמים, יש לי כמה לקוחות נאמנים שתמיד חוזרים,
ועדיין – אני מרגישה שהעסק שלי לא מתרומם,
ולא משנה כמה אנרגיה, אהבה, וזמן אני משקיעה בו.

בתור קונדיטורית, מנחת סדנאות, ובעלת עסק מנוסה – יוצא לי לשמוע את המשפט הזה לא מעט מאנשי מקצוע מוכשרים.

ואני יודעת כמה זה יכול להיות מאתגר שלמרות התשוקה והמקצוענות ללא פשרות – איכשהו הצמיחה, הרווחים, והלקוחות שאנחנו מצפים להם בעסק – לא מגיעים.

ומשהו נשאר לא מפוצח..
לא פתור..

אולי זה התמחור שאנחנו לא ממש סגורים עליו- מצד אחד רוצים להרוויח, ומצד שני חוששים לתמחר "גבוה מדי".

אולי זו תחושה שאנחנו במרדף סביב עצמנו כל היום
עם יותר מדי מטלות ופחות מדי שעות ביום..

אולי זו תחושה שאנחנו במרדף סביב עצמנו כל היום עם יותר מדי מטלות ופחות מדי שעות ביום..

זאת גם כנראה העובדה שעולם האוכל נהיה מאד מורכב היום.
רק מאפים טעימים זה כבר לא מספיק.
צריך שיהיו אופציות טבעוניות, אופציות שמתאימות לסובלים מאלרגיות תזונתיות,
ואפשרויות שמתאימות למי שמחפש מאפים וקינוחים פרווה.

כל המורכבויות האלו מכניסות אותנו ללופ שקשה לנו לצאת ממנו:
אנחנו לא יודעים איך לתמחר את זה,
אנחנו לא יודעים איך לייצר את זה כמו שצריך,
חוששים שזה יהיה לא טעים ושזה ירגיש "ליד" ולא קינוח מענג אמיתי…
ולכן אנחנו משאירים "כסף על הריצפה". פשוט כי אנחנו לא יודעים איך לעשות את זה נכון.

אז אני כאן להגיד לך

את יכולה לנהל עסק מקצועי, רווחי, וכזה שעונה על הצרכים של כלללל הקהל שלך:
מי שרוצה את הקינוחים הרגילים שאת מוכרת, הטבעוניים, האלרגיים ושומרי הכשרות.

ואת יכולה להצליח לשווק את העסק הזה בצורה מהנה ומדוייקת, והכי חשוב –
כזו שמביאה אליך לקוחות.

ומכל השיחות שיצא לי לעשות עם עסקים קטנים, אני יודעת
שגם שיווק זאת אחת הבעיות העיקריות של כולם.

למרות ההשקעה בפוסטים באינסטגרם שמקבלים לייקים ותגובות של "איזה שלמות" –  זה פשוט לא מעביר את ההשראה והקסם שיש בנו ובעסק שלנו, ובטח שלא מביא את הדבר הכי חשוב – לקוחות חדשים.

בתור מי שהיתה שם בתחילת הדרך, שהעלתה תכנים לרשתות בלי להבין לאיזו מטרה היא עושה את זה ואיך מביאים מהתכנים האלו לקוחות, אני יודעת שבעזרת כלים והכוונה זה אפשרי ליצור תוכן שמביא פניות ולקוחות באופן קבוע, ויוצר לך שם ומוניטין שבזכותו כולם ירצו להזמין ממך וללמוד ממך.

בתמונה – עמוד האינסטגרם שלי עם 37 אלף עוקבים שהם לא רק מספר,
אלא קהילה אמיתית שסומכת וקונה באופן קבוע 🥰

עכשיו תדמייני..
שהכל עובד כמו שעון.

את מקבלת תמורה לעבודה הקשה שלך,
הלקוחות משלמים סכומים גבוהים כמו שתמיד חלמת, והשיווק שלך ברשתות החברתיות ובאתר מזרים לך לקוחות שמשתוקקים לקנות את המוצרים שלך.

את מקבלת תמורה לעבודה הקשה שלך, הלקוחות משלמים סכומים גבוהים כמו שתמיד חלמת, והשיווק שלך ברשתות החברתיות ובאתר מזרים לך לקוחות שמשתוקקים לקנות את המוצרים שלך.

הכירי את תוכנית הליווי החדשה שלי:

הכירי את

תוכנית הליווי החדשה שלי:

מתכון להצלחה

ליווי אישי

ליווי אישי צמוד למשך חודשיים המשלב ליווי עסקי ושיווקי ומורכב ממפגשים 1:1 ותכנים דיגיטליים. ביחד השילוב הזה ינחה אותך צעד אחר צעד בדרך לניהול עסק יעיל, רווחי, ומהנה יותר.

מתאים לעסקים קטנים ובינוניים

הליווי מתאים לעסקים קטנים ובינוניים בתחום האוכל: קונדיטוריות ביתיות, עגלות קפה, מנחי סדנאות אפייה וכו'

התאמה אישית

התוכנית מותאמת אישית לעסק שלך, לקצב העבודה שלך ולרצונות שלך.

יחד נגרום לעסק שלך להיות המקום שכולם רוצים להיות בו ולקנות ממנו
כך שתוכלי להרוויח יותר, לעבוד פחות ולהנות מתחושת סיפוק והגשמה עצמית
שאין משהו שמשתווה לה 🙂

יחד נגרום לעסק שלך להיות המקום שכולם רוצים להיות בו ולקנות ממנו כך שתוכלי להרוויח יותר, לעבוד פחות ולהנות מתחושת סיפוק והגשמה עצמית שאין משהו שמשתווה לה 🙂

אז איך אנחנו הולכות לעשות את כל זה?

בניית זהות מותג

נתחיל בדבר הכי חשוב: הסיפור של העסק שלך. מה מייחד אותו? מה הוא משדר?  ואיך וודא שכל זה בא לידי ביטוי בהתנהלות שלך. נבין גם מי הם הלקוחות שלך, ואיך לייצר התאמה וסינרגיה בין העבודה, היצירות והעסק שלך, לבין הצרכים והרצונות שלהם.

1

ניהול עסק רווחי ויעיל

נמשיך במה שכ"כ הרבה בעלי עסקים בתחום מתקשים איתו – תמחור ובניית תפריט רווחי. נלמד איך בונים תפריט שמורכב מדברים שגם אוהבים להכין וגם הכי רווחיים לעסק שלנו.
נדבר על הרחבת התפריט הבסיסי על מנת להגדיל את סוג הלקוחות שיכולים לקנות מאיתנו, ולאפשר ללקוחות הקיימים להגדיל את כמות המוצרים שהם קונים (טבעונים, אלרגיים, שומרי כשרות ועוד). נלמד לבנות ולתמחר תפריט או סדנה שמותאמים לכולם, מה שיגדיל לנו גם את סל הקנייה של הלקוחות הקיימים וגם יביא לקוחות חדשים.

משם נתקדם לדבר שהוא חשוב לא פחות ומשפיע על כל חווית ניהול העסק שלנו:
שגרת עבודה נכונה ויעילה – נלמד איך לבנות לוז שבועי נכון של הכנות שיחסוך לנו הרבה זמן וכסף, וגם לעבודה מול לקוחות:
נבין איך לעבוד מול לקוחות בצורה נכונה. כזו שחוסכת זמן, נעשת בצורה מדויקת יותר ושומרת על גמישות מצד אחד ולא מתפשרת על העקרונות והרווחיות שלנו מהצד השני.

2

הגדלת צינורות הכנסה

אחרי שהבנו איך לנהל ולתמחר נכון את המוצרים והשירותים  שכבר יש לך, נבחן איזה מוצרים ושירותים נוספים אפשר להוסיף לעסק שלך על מנת להגדיל ולגוון את ההכנסה הנוכחית שלך.
לדוגמא – איך להתחיל להעביר את הידע העשיר שצברת,  בסדנאות שיעלו לך את ההכנסה והמוניטין בצורה משמעותית.

3

תוכנית שיווקית

עכשיו שאת יודעת מהו סיפור המותג שלך ויש לך זהות עסקית מוגדרת ומובחנת, נתרגם את הידע הזה ליצירת תוכנית שיווקית אפקטיבית ומסודרת עם מסרים מדוייקים שמביאים לתוצאות.

4

אינסטגרם

כדי שתוכלי להוציא לפועל את התוכנית השיווקית שלך, נלמד יחד לעומק את הפלטפורמה שמתאימה כל כך לעסקים בתחומי האוכל- האינסטגרם.
נכיר את הפלטפורמה מבחינה טכנית ואסטרטגית ונלמד איך להשתמש בה בצורה כזו שלא רק מביאה לייקים ותגובות, אלא יוצרת קהילה שבסוף הופכת גם ללקוחות משלמים.

כלים שימושיים: נכיר את הכלים הכי שימושיים כיום ליוצרי תוכן ובעלי עסקים כגון Canva ו Inshot.
צילום אוכל: נלמד את אחד הדברים הכי חשובים כשאנחנו משווקים את האוכל שלנו – איך לצלם אותו בצורה הכי מגרה ואסתטית. את כל מה שנלמד כאן תוכלי ליישם גם בטיקטוק.

5

לשיחת התאמה לתוכנית השאירו פרטים:

למתאימים לתוכנית יינתן קוד קופון עם הטבה מיוחדת שתקפה לתקופת ההשקה בלבד

לאחר תהליך הליווי את:

איך זה עובד בפועל?

משך הליווי הוא חודשיים. אנחנו ניפגש כל שבועיים לפגישת זום 1:1 שתארוך שעה ובמהלכן נעבוד יחד על ייעול העסק שלך. בין כל פגישה אתן לך משימות לביצוע שיקדמו אותך, ותכנים דיגיטליים שיעזרו לך אסטרטגית וטכנית לבצע את המשימות בצורה הטובה ביותר.

התכנים הדיגיטליים גם ישארו זמינים עבורך לתמיד, כך שתמיד תוכלי לחזור אליהם ולרענן את הידע והפרקטיקה שלך.
אני גם אהיה זמינה לך לתמיכה בוואטסאפ בין המפגשים לשאלות והתייעצויות.

את התהליך ילוו מסמכים וכלים מקצועיים שתוכלי להיעזר בהם
גם במהלך הליווי וגם בהמשך הדרך כדי לעבוד בצורה נכונה, מסודרת ויעילה.

ומה ההשקעה שלך?

התכנית כרגע במחיר השקה של

3,995₪ + מע"מ בלבד

במקום 5,100₪ + מע"מ

ניתן לחלק את התשלום לעד 5 תשלומים ללא ריבית

שימי לב כי נפתחות 3 תוכניות ליווי חדשות בחודש בלבד, על מנת שאוכל לתת לכם את התמורה הגבוהה ביותר

לשיחת התאמה לתוכנית השאירו פרטים:

למתאימים לתוכנית יינתן קוד קופון עם הטבה מיוחדת שתקפה לתקופת ההשקה בלבד

נעים להכיר 🤍

קוראים לי דניאל, נשואה לרז, אמא של רוני ואדם (והייז🐶), קונדיטורית, מורה לקונדיטוריה, מתכונאית ויוצרת תוכן ברשתות החברתיות.

ב – 7 השנים האחרונות הספקתי ללמוד וללמד קונדיטוריה טבעונית ב'אסטלה', למכור מאות עוגות וקינוחים, לפתוח מקום משלי ללימוד קונדיטוריה טבעונית עם 15 מורים ואנשי צוות, שמלמד במסגרות קצרות וארוכות (סדנאות חד פעמיות וקורסי קונדיטוריה של 3 חודשים כל אחד), להופיע בתוכניות בוקר, לבנות קהילה באינסטגרם עם 37K עוקבים שהם לא רק מספר, אלא גם קהילה וגם לקוחות משלמים, לעבוד עם החברות המסחריות הכי גדולות במשק, לבנות תפריטים למסעדות ועוד ועוד 🙂

היום אני רוצה להעביר אליכם את כל הידע שצברתי במהלך השנים כדי לאפשר גם לכם לעשות את זה ויחד אתכם לגרום לעסק שלכם להיות מדויק יותר, מהנה יותר, מצליח יותר ורווחי הרבה יותר

שאלות נפוצות

הפגישות מתקיימות בזום ואורכות כשעה

משך הזמן של הקורסים משתנה בהתאם לנושא אבל מדובר בקורסים
יחסית קצרים וקלילים של כ 15 דקות בממוצע

בהחלט. הם פתוחים לשימוש לנצח, ללא הגבלה, ואני ממליצה גם להקליט את
הפגישות הפרונטליות כדי שתוכלו לחזור ולצפות בהם במקרה וחלק מהדברים נשכחו

זה ישתנה בין עסק לעסק ובעיקר בין בנאדם לבנאדם
אבל התוצאות יגיעו מהר ואיתם גם העלייה ברווחים

התוכנית מיועדת לעסקים בתחומי האוכל ומותאמים ספציפית להם.
בכל מפגש אנחנו נתמקד בעסק הספציפי והמיוחד שלך וכך נוכל לעשות עבודה מדוייקת ויעילה.

לשיחת התאמה לתוכנית השאירו פרטים:

למתאימים לתוכנית יינתן קוד קופון עם הטבה מיוחדת שתקפה לתקופת ההשקה בלבד

Designed with 🤍 by Silk-Designs

דילוג לתוכן