אני מתרגשת להציג לכם את המדריך החדש שיצרתי:

מדריך תמחור לעסקים בתחום האוכל שנועד לעזור לכם לתמחר
את המוצרים שלכם באופן שישקף הכי טוב את הידע, ההשקעה והאיכות שאתם נותנים

אז מה מחכה לכם במדריך?

הנוסחה לתמחור נכון
שמגלמת בתוכה את כל המרכיבים שצריכים להכנס לחישוב של תמחור נכון,

הסבר על הטעויות שרוב בעלי עסקי האוכל נופלים בהם
ושכדאי להימנע מהם כשזה מגיעים לתמחור רווחי בעסק שלנו.

ויצרתי עבורכם אפילו מחשבון תמחור!
והוא הולך לחשב לכם את מחיר המוצר או השירות שלכם
בלחיצת כפתור 🙂

נעים להכיר 🤍

קוראים לי דניאל, נשואה לרז, אמא של רוני ואדם (והייז 🐶), קונדיטורית, מורה לקונדיטוריה, מתכונאית ויוצרת תוכן ברשתות החברתיות. ב – 7 השנים האחרונות הספקתי ללמוד וללמד קונדיטוריה טבעונית ב'אסטלה', למכור מאות עוגות וקינוחים, לפתוח מקום משלי ללימודי קולינריה טבעונית עם 15 מורים ואנשי צוות, להופיע בתוכניות בוקר, לבנות קהילה באינסטגרם עם 37K עוקבים, לבנות תפריטים למסעדות ועוד ועוד 🙂 היום אני רוצה להעביר אליכם את כל הידע שצברתי במהלך השנים כדי לאפשר גם לכם לעשות את זה ויחד אתכם לגרום לעסק שלכם להיות מדויק יותר, מהנה יותר, מצליח יותר ורווחי הרבה יותר

מלאו את הפרטים והמדריך יישלח אליכם למייל ללא עלות:

Designed with 🤍 by Silk-Designs

דילוג לתוכן